Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la unul dintre cele mai mari proteste din Capitala din ultimul deceniu - Bucurestiul cere: fara gratiere

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la unul dintre cele mai mari proteste din Capitala din ultimul deceniu - Bucurestiul cere: fara gratiere

Aproape 30. 000 de oameni au iesit duminica seara pe strazile din Bucuresti pentru a protesta fata de proiectele de lege pentru gratiere si de amnistie-mascata prin modificarea Codului penal - marcand unul dintre cele mai mari proteste din Capitala din ultimii zece ani. Multimea a umplut Piata Universitatii, a ocupat carosabilul si a format o coada lunga cat tot bulevardul Magheru, ajungand intr-un final in fata Guvernului, dar si la sediile PSD si ALDE. continuă pe Hotnews

Unul dintre cei mai mari retaileri europeni testeaza inchirierea de drone, smartphone-uri si dispozitive de realitate virtuala

Media Markt, unul dintre cele mai mari retele europene de magazine de electronice, testeaza servicii prin care clientii pot inchiria pentru o luna diverse dispozitive, cum ar fi dronele, smartphone-urile sau ochelarii de realitate virtuala, scrie Reuters. Compania spune ca este nevoie de asttfel de servicii fiindca s-a schimbat comportamentul clientilor.

Transfer de RASUNET pentru Razvan Marin: Fiul lui Petre Marin a semnat cu una dintre cele mai bune echipe din Europa (FOTO)

Vesti fabuloase pentru fotbalul romanesc. Razvan Marin, unul dintre cei mai buni tineri din Romani, s-a transferat la echipa Standard Liege, potrivit site-ului oficial. Razvan Marin s-a transferat de.

Faze tari:Ti s-a stricat masina? Te trage pustiul cu omoplatii de fier; Rezultatul stiintific la care nu se astepta nimeni; Acum 10.000 de ani, Desertul Sahara era una dintre cele mai umede zone de pe Pamant

Partiee! Tataie se da cu ligheanul. Cine zice ca iarna aduce bucurie doar pentru copii? Un grup de cinci pensionari din satul turcesc Bascakmaklar, din zona muntoasa a. A vrut sa slabeasca 5 kg dupa ce fostul iubit i-a spus ca e grasa, dar a dat jos 65. O studenta supraponderala a suferit foarte mult atunci cand fostul iubit i-a spus ca e.

ACUZATII grave despre una dintre cele mai indragite actrite de la HOLLYWOOD! Uma Thurman, acuzata ca sufera de BOLI MINTALE (FOTO)

Cunoscuta actrita de la Hollywood, Uma Thurman, se afla intr-o situatie foarte dificila. Actrita din Pulp Fiction sau Kill Bill s-a logodit cu afaceristul Arpad Busson si era foarte.

ACUZATII grave la adresa uneia dintre cele mai indragite actrite de la HOLLYWOOD! Uma Thurman, acuzata ca sufera de BOLI MINTALE (FOTO)

Cunoscuta actrita de la Hollywood, Uma Thurman, se afla intr-o situatie foarte dificila. Actrita din Pulp Fiction sau Kill Bill s-a logodit cu afaceristul Arpad Busson si era foarte.

Cele mai bune bancuri cu americani. De ce zambeste tot timpul un chelner intr-un restaurant din New York

Si americanii au fost tot timpul o sursa pentru bancuri. Iata aici o selectie cu cateva dintre cele mai bune glume pe aceasta tema.

Cinci dintre cele mai populare inventii de tip board games cu care va puteti umple weekendurile

Jocurile de strategie in care participa mai multe persoane au devenit foarte populare in ultimii ani. Ele sunt jucate cel mai adesea de tineri, insa sunt si pe placul copiilor. Va prezentam o colectie de cinci jocuri de strategie pe care le puteti juca alaturi de prieteni.

S-au implinit 33 de ani de la moartea unuia dintre cei mai cunoscuti romani la nivel mondial: Tipatul sau este de neconfundat (VIDEO)

Johnny Weissmuller, cunoscut ca si vocea din spatele personajului Tarzan, este unul din cei mai cunoscuti romani la nivel mondial. Desi legaturile sale cu Romania nu sunt decat la nivel de origini,.

Nominalizari Zmeura de Aur 2017: ce pelicula a primit cele mai multe mentiuni. Lista completa a celor mai proaste filme si a celor mai slabi actori VIDEO

Lungmetrajul Zoolander a primit cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur, distinctii ce recompenseaza cele mai slabe prestatii actoricesti si filme din anul precendent, unde aceasta comedie cu Ben Stiller si Owen Wilson in rolurie principale va concura la noua categorii.

Harta riscului seismic din Capitala: cele mai expuse si cele mai ferite zone din Bucuresti

Institutul National pentru Fizica Pamantului a elaborat o harta care masoara riscul seismic in Capitala. Documentul arata care sunt cele mai expuse cartiere dar si care sunt cartierele in care un potential cutremur ar avea efecte devastatoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )