Libnet.ro
UNICEF

06:15

Nominalizari Zmeura de Aur 2017: ce pelicula a primit cele mai multe mentiuni. Lista completa a celor mai proaste filme si a celor mai slabi actori VIDEO

Adevărul Adevărul,
Nominalizari Zmeura de Aur 2017: ce pelicula a primit cele mai multe mentiuni. Lista completa a celor mai proaste filme si a celor mai slabi actori VIDEO

Lungmetrajul Zoolander a primit cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur, distinctii ce recompenseaza cele mai slabe prestatii actoricesti si filme din anul precendent, unde aceasta comedie cu Ben Stiller si Owen Wilson in rolurie principale va concura la noua categorii. continuă pe Adevărul

Harta riscului seismic din Capitala: cele mai expuse si cele mai ferite zone din Bucuresti

Institutul National pentru Fizica Pamantului a elaborat o harta care masoara riscul seismic in Capitala. Documentul arata care sunt cele mai expuse cartiere dar si care sunt cartierele in care un potential cutremur ar avea efecte devastatoare.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la unul dintre cele mai mari proteste din Capitala din ultimul deceniu - Bucurestiul cere: fara gratiere

Aproape 30. 000 de oameni au iesit duminica seara pe strazile din Bucuresti pentru a protesta fata de proiectele de lege pentru gratiere si de amnistie-mascata prin modificarea Codului penal - marcand unul dintre cele mai mari proteste din Capitala din ultimii zece ani. Multimea a umplut Piata Universitatii, a ocupat carosabilul si a format o coada lunga cat tot bulevardul Magheru, ajungand intr-un final in fata Guvernului, dar si la sediile PSD si ALDE.

Cele mai bune bancuri cu americani. De ce zambeste tot timpul un chelner intr-un restaurant din New York

Si americanii au fost tot timpul o sursa pentru bancuri. Iata aici o selectie cu cateva dintre cele mai bune glume pe aceasta tema.

TOP: Cele mai cautate destinatii din lume. De ce se inghesuie turistii sa mearga aici

Turistii din intreaga lume au facut 1,5 miliarde de cautari pe site-ul Kayak pentru zboruri in diverse tari. Iata, asadar, care sunt cele mai cautate destinatii pe glob in ultimul an si de ce merita sa le vezi si tu.

Grecia, Italia, Spania, Croatia si Portugalia sunt cele mai cautate destinatii de calatorie de catre romani

Romanii sunt tot mai interesati sa calatoreasca in tara cu avionul si, astfel, sa economiseasca bani dar, mai ales, timp, reducand orele de calatorie cu trenul sau cu masina, ca urmare a patrunderi operatorilor low-cost pe rutele domestice, spun specialistii motorului de cautare a ofertelor de calatorie momondo. ro, care au analizat preferintele calatorilor romani pe durata a doi ani, 2015 si 2016 si au identificat principalele tendinte de calatorie care se pot regasi in anul 2017.

Cele mai ciudate documente desecretizate gasite in arhivele CIA

Recent, CIA a publicat online o arhiva cu milioane de documente desecretizate, iar intre acestea se regasesc tot soiul de informatii mai mult sau mai putin bizare. Documentele desecretizate acopera o perioada de timp de aproximativ 50 de ani, incepand cu evenimente petrecute la sfarsitul anilor 1940. Unele dintre aceste documente sunt cu adevarat importante, [].

Cele mai populare reclame romanesti pe Youtube in 2016 au fost, de fapt, melodii [VIDEO]

Google prezinta, intr-un comunicat remis Playtech, topul celor mai populare reclame romanesti care au rulat pe YouTube in 2016 reclame a caror continut a fost apreciat si vizualizat de catre utilizatori. Topul contine reclamele pe care oamenii aleg sale urmareasca creatii video care au captat atentia utilizatorilor de YouTube si au fost urmarite peste [].

Cele mai vizualizate reclame pe YouTube iti arata ce publicitate apreciaza romanii

Spre finalul anului, Google publica statistici despre YouTube. Acum, la inceput de 2017, mai are un top. E topul reclamelor populare.

Cele mai cumplite profetii despre sfarsitul lumii. Calugarii si ieromonahii romani au oferit de-a lungul timpului semnele prevestitoare ale Apocalipsei

Mai multi ieromonahi romani au prezis de-a lungul timpului sfarsitul lumii. Cu graiuri profetice acestia au descris semnele apropierii Apocalipsei. Progresele stiintifice au fost interpretate ca fiind primul semnal de alarma.

Cinci dintre cele mai populare inventii de tip board games cu care va puteti umple weekendurile

Jocurile de strategie in care participa mai multe persoane au devenit foarte populare in ultimii ani. Ele sunt jucate cel mai adesea de tineri, insa sunt si pe placul copiilor. Va prezentam o colectie de cinci jocuri de strategie pe care le puteti juca alaturi de prieteni.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )