Libnet.ro
UNICEF

12:15

Una dintre cele mai cunoscute pizzerii se relanseaza si deschide trei noi magazine

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai cunoscute pizzerii se relanseaza si deschide trei noi magazine

Una dintre cele mai cunoscute pizzerii se relanseaza si deschide trei noi magazine sub un nou slogan: Se stie dintr-o felie. continuă pe Adevărul

Ce face astazi Sandra, una dintre cele mai indragite artiste ale anilor 80

Un adevarat star in anii 80, Sandra va implini pe 18 mai 57 de ani. Sandra, pe numele ei adevarat Sandra Ann Lauer, a fost una dintre revelatiile anilor 80, cand a lansat hit-uri precum Magdalena, melodie.

CTP, la Digi24: Cu aceasta remaniere, Dragnea a reusit una dintre cele mai spectaculoase lovituri de levier in propriul genunchi

Lovitura fulgeratoare a presedintelui Klaus Iohannis, chiar daca anuntul lui din aceasta dupa-amiaza nu a surprins pe nimeni. Pur si simplu a anuntat ca nu e de acord cu remanierea ceruta de Viorica Dancila. Si toata lumea a asteptat ca PSD sa intre in scena cu planul B. Dar nu a fost cazul.

Unul dintre cele mai circulate drumuri nationale, inchis complet timp de sase ore. Ruta ocolitoare, pe la cascada Bigar

Circulatia pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri nationale din Romania se inchide complet, cate trei ore, in noptile de luni spre marti si marti spre miercuri. Ruta ocolitoare ii duce pe soferi pe la casacada Bigar.

Mesaje de Florii: cele mai frumoase urari pentru cei dragi de marea sarbatoare a ortodocsilor

Sarbatoarea Floriilor este una dintre cele mai importante din an si deschide perioada sarbatorilor de Paste. Peste un milion de romani isi sarbatoresc onomastica in ziua de Florii: 612. 662 de barbati si 762. 059 de femei, cei mai multi avand numele Florin, Viorica si Florentina. Iata ce mesaje le poti trimite celor dragi azi si ce le poti ura personal, daca ii vizitezi.

Ce NENOROCIRE! Una dintre cele mai iubite cantarete a PIERDUT CASA! A ramas PE DRUMURI...

Becky G este acum una dintre cele mai apreciate artiste internationale, dar ea a marturisit recent ca a avut o situatie materiala precara in copilarie si a trebuit sa lupte pentru a ajunge unde este.

CTP, despre remaniere: Dragnea a reusit una dintre cele mai spectaculoase lovituri de levier in propriul genunchi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu este de acord cu remanierea ceruta de premierul Viorica Dancila si i-a dat planurile peste cap lui Liviu Dragnea. Cristian Tudor Popescu a comentat subiectul si a spus ca Dragnea este cel care iese in pierdere dupa refuzul primit din partea sefului statului. Deja chestiunea majoritatii e depasita.

VESTE DUREROASA: A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri! Lumea a inceput deja sa ii aduca OMAGII

Henry Bloch, care a ajutat la construirea companiei din zona fiscala HR Block, devenind una dintre cele mai importante entitati din economia americana a secolului trecut, a murit marti, la varsta de 96 de.

VIDEO Mai stai un pic, noul videoclip al formatiei Antract: Este o piesa despre momente traite de fiecare dintre noi

Una dintre cele mai cunoscute si mai longevive formatii rock din Romania, Antract, a lansat de curand videoclipul unei piese de pe ultimul album aparut in toamna anului trecut. Este vorba despre Mai stai un pic, din colectia Lasa-te dus.

Unde puteti calatori cu bani putini de 1 Mai daca nu v-ati rezervat vacanta din timp: cele mai bune oferte in afara tarii

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro prezinta sapte dintre cele mai bune oferte last minute pentru cei care isi doresc sa calatoreasca in minivacanta de 1 Mai, dar nu si-au planificat excursia din timp.

Cati bani castiga Inna din YouTube: incaseaza o avere

Inna este una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania, iar muzica sa a depasit granitele. Cum era si normal, castiga foarte multi bani. Inna are, gratie hiturilor lansate, milioane de fani in toata lumea, iar eforturile ii sunt apreciate. Face bani nu numai din concertele pe care le sustine peste tot, ci si din [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )