Libnet.ro
UNICEF

18:15

Una dintre cele mai mari agentii de turism online din Romania intra in insolventa

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai mari agentii de turism online din Romania intra in insolventa

Paravion, una din cele mai mari agentii de turism din Romania, a anuntat luni ca va intra in insolventa incepand cu 8 august. Aceasta va inchide portalul turcesc Bavul. com,. continuă pe Antena3

Porti deschise la Sultana-Malu Rosu, unul dintre cele mai mari santiere arheologice

Unul dintre cele mai spectaculoase santiere arhelogice din tara isi deschide portile pentru vizitatori, marti, 8 august, incepand cu ora 10.

Armata Romana, test cu una dintre cele mai distructive arme din lume

In Romania a fost testata recent prima arma termobarica creata de cercetatori din Armata Romana. La impact, presiunea uriasa si caldura de peste 2. 000 de grade nu dau nicio sansa.

Un mare artist a incetat din viata. A lansat unele dintre cele mai cunoscute cantece in toata lumea

Veste teribila pentru iubitorii de muzica din Romania si din lumea intreaga. Goldy McJohn, membru fondator al formatiei Steppenwolf, cea care a lansat unele dintre cele mai puternice si cunoscute.

Cea mai mare agentie de turism online din Romania intra in insolventa!

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, intra in insolventa. Parte din Happy Tour Group, unul dintre cele mai mari grupuri de turism roman, Paravion intra in.

Cea mai mare agentie de turism online intra in insolventa

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, va intra in insolventa, pe fondul problemelor politice si, implicit, de securitate din Turcia.

EXCLUSIV. Euro Teleorman, teapa lui Dragnea: Cum a ajuns o organizatie neguvernamentala inutila, condusa de liderul PSD, sa fie finantata gras din banii unuia dintre cele mai sarace judete din tara |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Euro Teleorman. Este o organizatie nonguvernamentala inventata de Liviu Dragnea in 2003, care trebuia sa aduca fonduri europene in judet. Asociatia, insa, mai mult cheltuie bani publici decat produce.

EXCLUSIV. Euro Teleorman, teapa lui Dragnea, o organizatie neguvernamentala inutila, condusa de liderul PSD si finantata gras din banii unuia dintre cele mai sarace judete din tara |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Euro Teleorman. Este o organizatie nonguvernamentala inventata de Liviu Dragnea in 2003, care trebuia sa aduca fonduri europene in judet. Asociatia, insa, mai mult cheltuie bani publici decat produce.

FOTO. Top cinci cele mai ciudate locuri de pe Pamant: Padurea Hoia Baciu, din Cluj, atrage prin copacii contorsionati si prin fenomenele luminoase. Expertii in turism: Padurea ar trebui valorificata intocmai ca brandul Dracula

Una dintre cele mai influente publicatii din India a realizat un top al celor mai ciudate 5 locuri de pe planeta. Este vorba de International Business Times, care a nominalizat Padurea Hoia de langa Cluj-Napoca in acest clasament deschis de lacul Hillier din Australia.

Cladirea Rectoratului, una dintre cele mai frumoase din centrul istoric, va fi restaurata pentru prima data in ultimii 130 de ani

Fatada cladirii Rectoratului Universitatii Transilvania din Brasov isi va recapata stralucirea. Lucrarile vor dura un an, iar consturile sunt suportate de institutia de invatamant. Cladirea are o istorie de 130 de ani.

Un nou proiect de birouri a rasarit in centrul Capitalei: ce planuri au investitorii din spatele The Landmark, unul dintre cele mai exclusiviste proiecte din Bucuresti, cu investitii ce au depasit 60 mil. euro

Un proiect gandit exact inainte de criza, cu un teren achizitionat in plin boom imobiliar, dar cu planuri amanate ani la randul din cauza crizei economice care a pus pe hold marile investitii imobiliare, dar care astazi a rasarit in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )