Libnet.ro
UNICEF

18:01

FOTO. Top cinci cele mai ciudate locuri de pe Pamant: Padurea Hoia Baciu, din Cluj, atrage prin copacii contorsionati si prin fenomenele luminoase. Expertii in turism: Padurea ar trebui valorificata intocmai ca brandul Dracula

România Liberă România Liberă,
FOTO. Top cinci cele mai ciudate locuri de pe Pamant: Padurea Hoia Baciu, din Cluj, atrage prin copacii contorsionati si prin fenomenele luminoase. Expertii in turism: Padurea ar trebui valorificata intocmai ca brandul Dracula

Una dintre cele mai influente publicatii din India a realizat un top al celor mai ciudate 5 locuri de pe planeta. Este vorba de International Business Times, care a nominalizat Padurea Hoia de langa Cluj-Napoca in acest clasament deschis de lacul Hillier din Australia. continuă pe România Liberă

Cele mai romantice locuri in Paris unde sa mergi cu persoana iubita

Daca mergi cu persoana iubita in Paris si planuiesti o escapada romantica, ia in calcul aceste locuri superbe pe care le puteti vizita impreuna.

MAE a dus Laserul de la Magurele la Expo Astana 2017. Teodor Melescanu: Este printre primele cinci cele mai interesante exponate

Pavilionul Romaniei in care se afla laserul de la Magurele este printre primele cinci pavilioane cu cele mai interesante exponate prezente la EXPO Astana 2017, a declarat ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu.

Padurea Hoia Baciu, din Cluj, in topul celor mai ciudate 5 locuri de pe planeta

Una dintre cele mai influente publicatii din India a realizat un top al celor mai ciudate 5 locuri de pe planeta. Este vorba de International Business Times, care a nominalizat Padurea Hoia de langa Cluj-Napoca in acest clasament deschis de lacul Hillier din Australia.

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna iulie 2017

Locul 10: Asertivitatea. Cum sa ramai ferm indiferent de situatie - Conrad si Suzanne Potts; Locul 9: Revolutie - Emmanuel Macron; Locul 8: Zwischen den Welten. Siebenburger Sachsen und Banater Schwaben erzahlen - Ruxandra Hurezean. Intra in articol pentru a vedea topul integral.

Locuri de munca prin reteaua Eures. Cele mai multe posturi vacante, in Germania

Somerii din Baragan care doresc sa se angajeze in strainatate au de unde alege. Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 489 locuri de munca vacante, cele mai multe in Germania, in domeniul hotelier.

Porti deschise la Sultana-Malu Rosu, unul dintre cele mai mari santiere arheologice

Unul dintre cele mai spectaculoase santiere arhelogice din tara isi deschide portile pentru vizitatori, marti, 8 august, incepand cu ora 10.

Cele mai bune filme horror clasice. Pe unele pe poti urmari gratuit!

In ultimii 100 de ani au fost produse si lansate filme horror care au ramas in topul preferintelor multora dintre pasionatii acestui gen. Unele dateaza de la inceputurile cinematografiei si sunt filme mute. Iata o selectie interesanta.

Un mare artist a incetat din viata. A lansat unele dintre cele mai cunoscute cantece in toata lumea

Veste teribila pentru iubitorii de muzica din Romania si din lumea intreaga. Goldy McJohn, membru fondator al formatiei Steppenwolf, cea care a lansat unele dintre cele mai puternice si cunoscute.

Cele mai eficiente exercitii fizice in functie de varsta: cum sa va mentineti in putere si sanatosi

Expertii in sanatate au dezvaluit care sunt cele mai benefice tipuri de exercitii pe care ar trebui sa le face in functie de varsta pe care o avem.

APLICATIE INTERACTIVA - Cele mai frumoase biserici fortificate din Transilvania - Povesti dintr-o lume apusa

Cateva dintre cele mai frumoase biserici fortificate din zona Transilvaniei au fost surprinse in reportaje video de catre HotNews. ro si Deutsche Welle. Imaginile spectaculoase, care includ filmari cu drona, ofera o perspectiva unica asupra mostenirii culturale lasate de sasi in Transilvania. Toate reportajele video publicate de HotNews. ro si Deutsche Welle, acum puse pe harta intr-un format interactiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )