Libnet.ro
UNICEF

13:00

Porti deschise la Sultana-Malu Rosu, unul dintre cele mai mari santiere arheologice

Adevărul Adevărul,
Porti deschise la Sultana-Malu Rosu, unul dintre cele mai mari santiere arheologice

Unul dintre cele mai spectaculoase santiere arhelogice din tara isi deschide portile pentru vizitatori, marti, 8 august, incepand cu ora 10. continuă pe Adevărul

Sistemul de pensii speciale este unul dintre cele mai mari abuzuri facute cu legea in mana

Scandalul din ultimele zile, privind schimbarea modului de calcul al pensiilor speciale si numarul record de cereri de pensionare depuse de o mare parte dintre cei care ar beneficia de asemenea venituri, a starnit nemultumiri atat in randul cetatenilor, cat si al mediului de afaceri, respectiv al analistilor economici.

Un nou proiect de birouri a rasarit in centrul Capitalei: ce planuri au investitorii din spatele The Landmark, unul dintre cele mai exclusiviste proiecte de birouri din Bucuresti, cu investitii ce au depasit 60 mil. euro

Un proiect gandit exact inainte de criza, cu un teren achizitionat in plin boom imobiliar, dar cu planuri amanate ani la randul din cauza crizei economice care a pus pe hold marile investitii imobiliare, dar care astazi a rasarit in.

Un nou proiect de birouri a rasarit in centrul Capitalei: ce planuri au investitorii din spatele The Landmark, unul dintre cele mai exclusiviste proiecte din Bucuresti, cu investitii ce au depasit 60 mil. euro

Un proiect gandit exact inainte de criza, cu un teren achizitionat in plin boom imobiliar, dar cu planuri amanate ani la randul din cauza crizei economice care a pus pe hold marile investitii imobiliare, dar care astazi a rasarit in.

VIDEO + FOTO. Incendiu devastator in Dubai. Unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din lume arde ca o torta

Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din Dubai a fost cuprins de flacari, fara a fi raportate victime, scrie Daily Mail. Incendiul s-a raspandit rapid in Torch Tower, o cladire de 79 de etaje, care, la momentul inaugurarii, a fost cel mai inalt imobil din lume.

Un mare artist a incetat din viata. A lansat unele dintre cele mai cunoscute cantece in toata lumea

Veste teribila pentru iubitorii de muzica din Romania si din lumea intreaga. Goldy McJohn, membru fondator al formatiei Steppenwolf, cea care a lansat unele dintre cele mai puternice si cunoscute.

DOLIU: A murit unul dintre cei mai respectati si cunoscuti preoti (FOTO)

Unul dintre ceimairespectati simaicunoscuti preoti suceveni, Gheorghe Bradatanu, a trecut la cele vesnice, la varsta de doar 67 de ani. Gheorghe Bradatanu a fost preot paroh la pa.

Kemal si Nihan, cele mai frumoase scene din serialul Dragoste infinita - VIDEO

Kemal si Nihan vor ramane in inimile fanilor din lumea intreaga drept unul dintre cele mai reusite cupluri din serialele turcesti. Cei doi actori talentati, Burak Ozcivit si Neslihan Atagul, s.

Google Chrome te scapa de cele mai frustrante reclame pe mobile

Google Chrome este unul dintre cele mai bune browsere de mobile, dar gigantul din Mountain View lucreaza constant la imbunatatirea platformei. La doar cateva zile dupa ce am aflat detalii despre o actualizare importanta adusa browserului Google pentru mobile, un alt update face valuri pe internet. in contextul in care reclamele online agresive strica cel [].

Mark Zuckerberg vrea in politica: A angajat unul dintre cei mai cunoscuti consilieri din scena politica

Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan au angajat un consilier democrat, dand astfel curs zvonuruilor potrivit carora CEO-ul Facebook ar putea intra in scena politica, potrivit Business Insider,.

A murit unul dintre cei mai importanti politicieni

Doru Lutac, prim-vicepresedinte al PNTCD Constanta si fost director al companieiina Oil Terminal, a murit! Anuntul a fost facut de presedintele PNTCD Constanta, Adrian Tapliuc: Corpul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )