Libnet.ro
UNICEF

06:00

Una dintre cele mai mari cetati romane din Dobrogea este cvasi-necunoscuta: istoria orasului Libida

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai mari cetati romane din Dobrogea este cvasi-necunoscuta: istoria orasului Libida

Libida sau Ibida dupa alte surse) este un oras antic roman, care se gaseste nu in Italia sau cine stie unde aiurea ci in ciuda numelui exotic chiar in Romania, undeva in podisul Babadag, in Dobrogea. Cetatea. continuă pe Antena3

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de bitcoin a fost victima hackerilor

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume Bitfinex, a fost inchis pentru scurt timp marti, din cauza unui atac cibernetic.

Spirulina, una dintre cele mai vechi forme de viata de pe Pamant. Ce efecte miraculoase are planta

Cunoscuta ca planta-minune a medicinei naturiste in vremurile noastre Citeste mai mult:.

Cat a castigat la Roland Garros una dintre cele mai in forma romance, care a urcat pe locul 33 in lume

Mihaela Buzarnescu este una dintre cele mai in forma jucatoare din circuitul feminin de tenis, unde a ajuns pe locul 33 in lume, desi in urma cu un an nu se afla nici in top 400. Rezutatele din ultima vreme i-au adus venituri pe masura romancei, care in ultima perioada a participat la Rolland Garros, turneu dotat cu premii totale in valoare de aproape 40 de milioane de euro.

Unul dintre cele mai importante MESAJE lasate de Parintele Cleopa: Cand veniti cu pomelnic, sa nu puneti nume de acestea, ca va bateti joc de sfintii lui Dumnezeu! Mare grija!

Acum aproape 20 ani, in noaptea de 1 spre 2 decembrie 1998, trecea la Domnul Parintele Cleopa, unul dintre cei mai mari duhovnici ai acestui neam. inainte de a pleca dintre noi, Parintele Cleopa a lasat credincio.

Unul dintre cei mai cunoscuti chefi bucatari din intreaga lume s-a sinucis

Anthony Bourdain, unul dintre cei mai renumiti chefi bucatari din intreaga lume, s-a sinucis la varsta de 61 de ani. Acesta este cunoscut pentru colaborarea cu CNN unde realiza o emisiune de arta culinara in timp.

Unul dintre cei mai cunoscuti chefi bucatari din intreaga lume s-a sinucis (VIDEO)

Anthony Bourdain, unul dintre cei mai renumiti chefi bucatari din intreaga lume, s-a sinucis la varsta de 61 de ani. Acesta este cunoscut pentru colaborarea cu CNN unde realiza o emisiune de arta culinara in timp.

Patronat:n hoteluri si restaurante sunt cele mai mari falsuri si neconformitati la produsele alimentare

Cele mai multe falsuri si neconformitati la produsele alimentare se gasesc in sectorul horeca hoteluri-restaurante-cafenele), unde produsele folosite in prepararea mancarii sunt neconforme cu meniul, a declarat joi Dorin Cojocaru, presedintele Asociatiei Patronatelor din Industria Laptelui APRIL), potrivit Mediafax.

Ionut Dumitru, despre dezastrul din economie: Veniturile sunt la minime istorice. Cheltuielile sociale sunt cele mai mari din UE

Ionut Dumitru, economistul sef al Raiffeisen Bank si presedintele Consiliului Fiscal, considera ca situatia finantelor publice e in prezent cel mai mare risc pentru economie, in contextul in care veniturile din taxe si impozite sunt la minime istorice, de 25. 6%, iar cheltuielile sociale reprezinta 80% din veniturile fiscale, cel mai mare nivel din Uniunea Europeana.

Pe ce se duc banii romanilor. Care sunt cele mai mari cheltuieli

Daniel Negreanu a devenit jucatorul cu cele mai mari castiguri din pokerul profesionist

Daniel Negreanu s-a clasat al doilea la Super High Roller Bowl 2018 si a incasat un premiu in valoare de 3 milioane de dolari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )