Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai mari multinationale concediaza mii de persoane. S-a aflat lista neagra

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai mari multinationale concediaza mii de persoane. S-a aflat lista neagra

Conglomeratul industrial german Siemens a anuntat ca va elimina 6. 900 de locuri de munca la nivel mondial, dintre care jumatate in Germania, ca raspuns la modificarile aparute in sectorul productiei. continuă pe Antena3

Ochiul din Binhai, una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume, s-a deschis recent, in China FOTO VIDEO

La inceputul lunii octombrie, in China, a fost deschisa una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume. Cu o suprafata de 34. 000 de metri partrati, biblioteca Tianjin Binhai are cinci etaje si adaposteste 1,2 milioane de carti.

Ce s-a intamplat vineri dimineata intr-una dintre cele cele aglomerate intersectii din Capitala. E bataie de joc! - VIDEO

Fie ploaie, fie vant, Dorel munceste cu avant. Si fix asa se intampla vineri dimineata intr-una dintre cele cele aglomerate intersectii din Capitala. Desi ploua, muncitorii.

Noi controverse de Black Friday. Unul dintre cei mai mari retaileri din Romania a epuizat stocul de console la pret redus intr-un timp record

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale din Romania, iar milioane de romani aleg sa-si planifice cumparaturile de electronice si electrocasnice pentru aceasta perioada, pentru a prinde preturi extrem de competitive.

Unul dintre cele mai spectaculoase conace din Transilvania ravnit de belgieni si englezi, salvat cu fonduri europene

Unul dintre cele mai spectaculoase conace boieresti din Transilvania, situat in localitatea bistriteana Posmus va fi salvat cu ajutorul fondurilor europene. Asta dupa ce fosta resedinta a contilor Teleki a facut cu ochiul unui institut belgian si unei companii engleze. Acestia ar fi renuntat la ideea, realizand ca reabilitarea conacului costa prea mult.

Black Friday la eMAG: cele mai bune oferte pe care le poti prinde de dimineata

EMAG, cel mai mare retailer online, a dezvaluit cateva produse din oferta sa de Black Friday 2017, care cuprinde doua milioane de produse si reduceri de patru milioane de euro. Am selectat cateva dintre cele mai mari reduceri din oferta eMAG de Black.

Mircea Badea: Eu am facut multe greseli in aceasta viata, dar cea mai mare e ca am ramas in tara

Mircea Badea a spus, miercuri, ca una dintre cele mai mari greseli pe care le-a facut in viata este aceea ca a ramas in tara. Domnul Basescu, cu toate lucrurile oribile pe care le-a.

Romania, printre tarile din UE cu cele mai mari rate ale inflatiei

Romania se afla printre primele zece tari din Uniunea Europeana cu cele mai mari rate ale inflatiei, preturile de consum din Romania urcand de la 1,3% in septembrie la 2% in octombrie, arata datele institutului european de statistica Eurostat.

Cum se injurau politicienii in perioada interbelica: gainar ordinar si hot al intereselor comunei erau printre ocarile cele mai grave

Certurile publice ale politicienilor erau la fel si in urma cu 100 de ani. Candidatii si alesii se acuzau reciproc prin ziarele vremurilor cu apelative dintre cele mai diverse.

Black Friday 2017 eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Cel mai mare magazin online din Romania anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice, cu ocazia Black Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte inainte de Black Friday 2017 eMAG.

Care vor fi premiile de la Bucharest Gaming Week, unul dintre cele mai importante evenimente de gaming din 2017

In perioada 12-17 decembrie 2017, in Bucuresti va avea loc Bucharest Gaming Week, un eveniment de amploare care aduce impreuna pasionatii de e-sports, gameri dedicati si cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din Romania si din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )