Libnet.ro
UNICEF

16:30

Care au fost cele mai bune aplicatii si jocuri de mobil in 2019, dar cele mai populare

Playtech Playtech,
Care au fost cele mai bune aplicatii si jocuri de mobil in 2019, dar cele mai populare

Chiar daca ti-ai facut un obicei din a descarca semnificativ mai putine aplicatii decat in urma cu cativa ani, clasamentul Apple cu cele mai bune aplicatii iti arata ca sunt create. continuă pe Playtech

Google Play dezvaluie topul celor mai bune aplicatii, jocuri si filme din 2019

Cum sfarsitul anului este aproape, a venit si timpul pentru recapitularile anuale. Google a anuntat astazi Google Plays Best of 2019 8213; topul aplicatiilor, jocurilor, filmelor si cartilor prezente pe platforma detinuta de compania americana.

Cele mai bune 10 filme de Craciun pe care sa le vezi in luna decembrie

Luna decembrie este cea mai potrivita pentru a urmari filme de Craciun, asa ca ti-am pregatit o lista cu cele mai bune pe care sa le vezi in perioada asta. Cand spiritul sarbatorilor.

Cum sa faci cele mai bune sarmale de post cu orez. Reteta Sandei Marin

Pentru ca suntem in perioada postului, de pe masa multor romani nu lipsesc sarmalele cu orez. Va propunem aici o reteta din celebra carte de bucate a Sandei Marin. Sunt foarte bune si fara a fi incalzite, multi preferand sa le consume reci.

Interviu cu istoricul Thierry Wolton. Taranii au fost cele mai mari victime si cei care au opus cea mai mare rezistenta comunismului. imi scot palaria in fata lor.

Comunismul a creat un infern cu dimensiuni colosale, si-a schingiuit victimele in moduri inimaginabile si a ucis sute de milioane de oameni. A instaurat ura si frica in societate si a programat perioade de foamete in care au murit zeci de milioane de tarani. Nu exista nici o reusita autentica in comunism, economica, sociala, tehnologica, totul a fost o farsa oribila. Impunatorul volum doi al Istoriei Mondiale a Comunismului al lui Thierry Wolton este dedicat victimelor comunismului. Sunt cuprinse in acest volum mii de relatari despre crime in masa, despre torturi menite sa distruga orice e uman in om, experimente criminale in lagarele si spitalele comuniste. Iar victima cea mai mare a comunsimului a fost taranimea.

Care vor fi cele mai norocoase zodii in 2020: stabilesc relatii durabile, iar dorintele li se vor materializa fara efort

Nativii zodiilor Leu, Sagetator si Fecioara pot deschide mai devreme sampania pentru a celebra venirea noului an. Pentru ei, 2020 va fi unul din cei mai buni ani de evolutie ai lor.

Microintreprinderile inregistreaza cele mai multe restante la plata

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit unei companii de consultanta.

Care au fost cei mai ascultati artisti pe Spotify in 2019: peste 6,5 miliarde de accesari pentru primul loc

Rapperul Post Malone 24 de ani) si cantareata electro-pop Billie Eilish 17 ani) conduc topurile de final de an intocmite de Spotify, iar rapperul Drake 33 de ani) si interpretul Ed Sheeran 28 de ani) s-au impus pe platforma de streaming in ultimul deceniu.

Unde sa calatoriti in 2020: de ce ar trebui sa fie Europa de est in capul listei. Sfaturi de la Forbes pentru americani, chiar mai bune pentru romani

Poate ca ati si explorat canalele Venetiei sau ati facut un tur cu bicicleta prin Copenhaga la o ora de varf. Nu exista niciun motiv sa va opriti din explorarea Europei dupa ce ati fost in cele mai populare destinatii tot ce aveti de facut este sa priviti spre rasarit. Retelele sociale ne-au aratat unde merg oamenii care folosesc Instagramul ca sa se inspire si unde dezvoltarea infrastructurii ca la Talin, viitorul nod de tranzit al Estoniei) aduce noi locuri care vor fi mai bine conectate, deci internetul a facut fara indoiala mai accesibile calatoriile spre tari mai indepartate. Nu a fost vreodata un timp mai potrivit pentru a explora minunile Europei de est, unde industria turismului este in crestere.

Un targ de Craciun din Romania a fost nominalizat printre cele mai frumoase 20 din Europa. Unde poate fi votat

O organizatie europeana cu sediul in capitala Belgiei, Bruxelles, a nominalizat 20 de targuri de Craciun din tot atatea orase intr-un concurs numit Cele mai frumoase piete europene de Craciun. Un singur oras din Romania se numara printre cele nominalizate. Acesta poate fi votat pana pe 10 decembrie.

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )