Libnet.ro
UNICEF

19:00

Una dintre cele mai prestigioase televiziuni a fost vanduta

România Liberă România Liberă,
Una dintre cele mai prestigioase televiziuni a fost vanduta

Compania americana de cablu Comcast a oferit 31 de miliarde de dolari pentru grupul britanic de medi. continuă pe România Liberă

Cum a reusit o tanara din America sa devina, peste noapte, una dintre cele mai bogate femei din tara

Lynsi Snyder a primit drept cadou afacerea de miliarde a familiei sale, fapt care a propulsat-o in topul celor mai bogati tineri din tara sa. Lantul de fast-food In-N-Out a fost fondat de familia lui.

Temperaturile au scazut pana la -24 de grade joi dimineata, intr-una dintre cele mai reci zile de martie

Temperaturile au scazut joi dimineata pana la -24 de grade la Targu Logresti, in Gorj, in timp ce la Bucuresti Baneasa au fost -21 de grade, arata datele INMH. In multe locuri s-au stabilit noi recorduri de frig pentru martie, iar la ora 7. 00 nu erau nicaieri mai mult de -9 grade.

Monica Niculescu da lovitura. Va face pereche la dublu cu una dintre cele mai bune jucatoare din circuitul feminin

Monica Niculescu a reusit sa convinga una dintre cele mai bune jucatoare de dublu din lume sa faca pereche cu ea.

Rabla 2018: cele mai bune oferte la masini pe piata din Romania

Cu pogramul Rabla 2018, preturile sunt si mai mici pentru cei care vor o masina noua. Daca pana acum era cunoscut refrenul n-ai bani suficienti? Ia-ti un Logan!, desi este una dintre cele mai apreciate masini din gama ei, are destul de multi rivali pe segmentul sau cand vine vorba despre pret. Am adunat cateva [].

FOTO Simona Halep si Sorana Cirstea sunt deja la Indian Wells. Cum au fost surprinse primele jucatoare ale tarii

Turneul de la Indian Wells, considerat unul dintre cele mai prestigioase din circuitul de tenis, va incepe saptamana viitoare.

1 Mai in stil lipovenesc, in Delta Dunarii

Orice sarbatoare poate fi un prilej excelent sa descoperi una dintre cele mai pitoresti destinatii europene. Delta Dunarii face parte din patrimoniul mondial UNESCO inca din anul 1991 datorita numarului mare de specii care vietuiesc aici. Descopera.

Doi dintre cei mai mari actori contemporani se reunesc sub bagheta lui Quentin Tarantino

Leonardo DiCaprio si Brad Pitt, doua dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, vor face echipa p.

Cine este CASTIGATORUL EXATLON? El este concurentul care a obtinut cele mai multe puncte (FOTO)

Surpriza la Exatlon! Castigatorul surpriza al concursuluid e pana acum este una dintre vedetele cotate, la start, cu putine sanse. Este vorba despre actorul Vladimir Draghia 41 de puncte), scrie.

Au fost in casa unor rude, cand una dintre fetite s-a prabusit. La scurt timp, sora ei mai mica a patit acelasi lucru. Micutele au fost transportate la spital. Descoperirea socanta facuta de medici. Din pacate...

Au fost in casa unor rude, cand una dintre fetitele familiei s-a prabusit. La scurt timp, s-a intamplat acelasi lucru si cu sora sa mai mica. Copilele au fost transportate la spital, insa cea mai mare, in.

De ce berea la sticla e mai gustoasa decat cea la PET?

Berea este cu siguranta una dintre cele mai raspandite bauturi in intreaga lume. Oamenii consuma mai multa bere in zilele toride , fie din recipiente de sticla, de plastic sau chiar din doze de aluminiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )