Libnet.ro
UNICEF

06:15

Una dintre cele mai puternice ARME ale lui Putin: Avem oameni special desemnati care lucreaza 24 de ore din 24

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai puternice ARME ale lui Putin: Avem oameni special desemnati care lucreaza 24 de ore din 24

In calitatea sa de fost agent KGB si de sef al FSB succesor al KGB), presedintele rus Vladimir Putin cunoaste valoarea informatiei, insa viziunea sa despre modul in care ar trebui sa functioneze mass media . continuă pe Antena3

Metrorex, una dintre cele mai subventionate companii de stat, ramane fara profit chiar si in urma scumpirilor

Metrorex, una dintre cele mai subventionate companii de stat, estimeaza ca anul acesta va obtine profit zero, potrivit datelor transmise de Ministerul Transporturilor, informeaza Ziarul Financiar. Compania.

Victor Ponta: Sustin ideea unei cote de TVA de 5% pentru carti! Ar fi una dintre cele mai mici din UE

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, ca sustine ideea unei cote de TVA de 5% pentru carti. Declaratia vine dupa ce ministrul Culturii Ionut Vulpescu a anuntat ca va depune un.

SAINT GOBAIN a furnizat materiale pentru unele dintre cele mai inovatoare proiecte romanesti ale anului 2014

Compania Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului durabil, ale carei vanzari provin in proportie de peste 70% din constructia si renovarea de locuinte, a furnizat in 2014 materiale pentru realizarea unora dintre cele mai moderne si inovatoare cladiri din Bucuresti, Cluj-Napoca, precum si din alte orase ale tarii, dar si a unor importante proiecte de infrastructura. Cu adevarat vizibile si indeplinind multiple functii, elementele realizate cu diferite materiale produse de Grupul Saint-Gobain din Romania au jucat un rol cheie in design-ul unora dintre cele mai elegante cladiri ale tarii: The Office Cluj-Napoca, United Business Center Cluj-Napoca, Hermes Business Campus HBC), Green Court, precum si Academia de Tenis din cadrul complexului National Arena. Materialele au fost alese de constructori si investitori datorita faptului ca produsele fabricate de Saint-Gobain au trecut testul timpului si joaca un rol important in mentinerea consumului de energie al cladirilor la un nivel minimal. De-a lungul intregii sale durate de viata, un produs Saint-Gobain va economisi de peste o suta de ori mai multa energie decat cea utilizata pentru fabricarea lui.

Cele mai bune leacuri in caz de balonare

Una dintre cele mai neplacute senzatii pe care o poate resimti o persoana este cea de balonare. Abdomenul se umfla, iar uneori poate aparea o durere difuza, din cauza acumularii de gaze in stomac. Poti scapa de aceasta neplacere cu ajutorul leacurilor din natura.

FOTO: RUSIA si-a etalat, in Brazilia, cele mai noi ARME. Cu ce vrea VLADIMIR PUTIN sa sperie Occidentul

Fabrica ruseasca de armament din Tula participa, in aceste zile, la expozitia de profil din Rio de Janeiro, Brazilia.

FOTO Rezervatia Pietrosul Mare, una dintre cele mai spectaculaose locuri de vacanta din Romania

Maramuresul se poate lauda, printre altele, si cu a treia rezervatie din Romania ca importanta, dupa Delta Dunarii si Parcul National Retezat. Este vorba despre Rezervatia Stiintifica Pietrosul Mare, care se intinde pe o suprafata de circa 3. 300 de hectare, pe raza a doua localitati: Moisei si Borsa.

Tipuri de magnolii: cele mai frumoase flori ale primaverii

Exista numeroase tipuri de magnolii de care ne pot incanta privire la inceput de primavara, momentul in care magnoie, unul dintre cei mai populari arbusti din lume, infloreste. Acest arbust peren are cele mai mari flori si cele mai mari frunze individuale dintre toate tipurile de arbusti foiosi.

Legenda sahului si recompensa in boabe de grau pentru inventorul sportului mintii. De ce ne ajuta unul dintre cele mai vechi jocuri din lume

Vrei sa rezisti mai bine tensiunilor de zi cu zi, sa fii un bun strateg si sa anticipezi mereu miscarile adversulului? Atunci trebuie sa incepi sa practici sportul mintii. Despre sah se spune ca este capabil sa fortifice trasaturile de caracter, dezvolta capacitatea intelectuala si rezistenta psihica la tensiuni.

Ce face Lady Gaga atunci cand nu este pe scena! E gospodina si planteaza legume prin curte

Lady Gaga este una dintre cele mai nonconformist artiste ale tuturor timpurilor, insa atunci cand nu este pe scena se pare ca este o femeie absolut normala. Se ocupa de gospodarie si are o gradina in care planteaza legume! .

Ferma Vedetelor: Cine a fost ales in unanimitate fermierul saptamanii

Ferma Vedetelor. Una dintre cele mai frumoase surprize ale emisiunii a avut loc in editia de aseara a reality-show-ului Ferma Vedetelor. Intrati in cea de-a saptea saptamana, fermierii au fost vizitati de fostii lor colegi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )