Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tipuri de magnolii: cele mai frumoase flori ale primaverii

Adevărul Adevărul,
Tipuri de magnolii: cele mai frumoase flori ale primaverii

Exista numeroase tipuri de magnolii de care ne pot incanta privire la inceput de primavara, momentul in care magnoie, unul dintre cei mai populari arbusti din lume, infloreste. Acest arbust peren are cele mai mari flori si cele mai mari frunze individuale dintre toate tipurile de arbusti foiosi. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru: 5 destinatii pentru o vacanta de vis

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru. Litoralul din Muntenegru este un adevarat paradis cu golfuri pitoresti, plaje superbe si peisaje pe masura, o destinatie perfecta de vacanta. Pentru inspiratie, iata care sunt considerate cele mai frumoase plaje din Muntenegru.

Cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii. Vacanta printre nuferi, stejari seculari, lotci si pelicani

In Delta Dunarii veti manca cel mai bun bors de peste, va puteti plimba printre canalele intesate de nuferi si pelicani si veti admira casutele alb-albastre cu lotca la poarta. Adevarul va prezinta cele mai frumoase locuri pe care merita sa le vizitati in Delta Dunarii.

Cele mai frumoase plaje din Maroc

Maroc este o destinatie turistica ideala pentru cei care adora sa se relaxeze in liniste, la plaja. Aici turistii pot alege intre plaje frumos amenajate, recomandate pentru familii, sau plaje salbatice. Coasta Marocului se intinde pe malul Marii Mediterane, dar si pe malul Oceanului Atlantic, prin urmare exista numeroase plaje, pentru toate gusturile. adevarul. ro va spune care sunt cele mai frumoase plaje din Maroc.

Cele mai frumoase biserici din Rusia

Cele mai frumoase biserici din Rusia. Multe din bisericile, catedralele sau manastirile rusesti sunt adevarate opere de arta gratie arhitecturii lor deosebite.

Cele mai frumoase sotii de presedinti

Cei mai importanti lideri ai lumii si-au ales sa aiba aproape sotii care, uneori, le fura o parte din stralucire gratie frumusetii lor naturale. Astfel, expresia potrivit careia in spatele oricarui barbat puternic sta o femeie si mai puternica a fost dusa la un alt nivel de prime doamne precum Angelica Rivera, Michelle Obama, Marina Porosenko, Carmen Iohannis si Asma al-Assad.

Mesaje de Sfantul Gheorghe. Cele mai frumoase urari pentru cei care isi sarbatoresc onomastica

Mesaje de Sfantul Gheorghe. Miercuri, pe 23 aprilie, crestinii ortodocsi sarbatoresc Sfantul Gheorghe, iar cei care poarta numele acestuia isi serbeaza onomastica. Adevarul va da cateva idei de mesaje de Sfantul Gheorghe pe care le puteti transmite celor dragi.

60 de ani de la moartea lui Albert Einstein. Cele mai interesante cugetari ale marelui savant

Pe 18 aprilie 1955, in urma cu fix 60 de ani, se stingea din viata unul dintre cele mai mari genii din istoria omenirii.

SAINT GOBAIN a furnizat materiale pentru unele dintre cele mai inovatoare proiecte romanesti ale anului 2014

Compania Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului durabil, ale carei vanzari provin in proportie de peste 70% din constructia si renovarea de locuinte, a furnizat in 2014 materiale pentru realizarea unora dintre cele mai moderne si inovatoare cladiri din Bucuresti, Cluj-Napoca, precum si din alte orase ale tarii, dar si a unor importante proiecte de infrastructura. Cu adevarat vizibile si indeplinind multiple functii, elementele realizate cu diferite materiale produse de Grupul Saint-Gobain din Romania au jucat un rol cheie in design-ul unora dintre cele mai elegante cladiri ale tarii: The Office Cluj-Napoca, United Business Center Cluj-Napoca, Hermes Business Campus HBC), Green Court, precum si Academia de Tenis din cadrul complexului National Arena. Materialele au fost alese de constructori si investitori datorita faptului ca produsele fabricate de Saint-Gobain au trecut testul timpului si joaca un rol important in mentinerea consumului de energie al cladirilor la un nivel minimal. De-a lungul intregii sale durate de viata, un produs Saint-Gobain va economisi de peste o suta de ori mai multa energie decat cea utilizata pentru fabricarea lui.

Plaja Corbu, intr-un top 10 al celor mai frumoase plaje din lume. Este un taram al pacii si serenitatii

Plaja Corbu, salbaticul loc de refugiu din nordul litoralului, este inclusa de site-ul gipsy. ninja in topul celor mai frumoase plaje din lume. Printre acestea se afla plaje din Seychelles, Australia, Cook Islands, Galicia, Puerto Rico sau Brazilia.

Doua crize ale ostaticilor, cele mai grele momente pentru Putin din timpul mandatului

Crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, cele mai grele momente din timpul mandatului presedintelui rus, Vladimir Putin, a declarat acesta. Declaratiile au fost facute pentru un documentar,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )