Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

FOTO Rezervatia Pietrosul Mare, una dintre cele mai spectaculaose locuri de vacanta din Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO Rezervatia Pietrosul Mare, una dintre cele mai spectaculaose locuri de vacanta din Romania

Maramuresul se poate lauda, printre altele, si cu a treia rezervatie din Romania ca importanta, dupa Delta Dunarii si Parcul National Retezat. Este vorba despre Rezervatia Stiintifica Pietrosul Mare, care se intinde pe o suprafata de circa 3. 300 de hectare, pe raza a doua localitati: Moisei si Borsa. continuă pe Adevărul

Metrorex, una dintre cele mai subventionate companii de stat, ramane fara profit chiar si in urma scumpirilor

Metrorex, una dintre cele mai subventionate companii de stat, estimeaza ca anul acesta va obtine profit zero, potrivit datelor transmise de Ministerul Transporturilor, informeaza Ziarul Financiar. Compania.

Romanii isi ajuta semenii. Rata de refuz la donare de organe, una dintre cele mai mici din Europa

Rata de refuz la donarea de organe este in Romania de cel mult 20 la suta, una dintre cele mai scazute din Europa, a anuntat, vineri, corodonatorul national de transplant, Victor Zota, de Ziua Nationala a.

SAINT GOBAIN a furnizat materiale pentru unele dintre cele mai inovatoare proiecte romanesti ale anului 2014

Compania Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului durabil, ale carei vanzari provin in proportie de peste 70% din constructia si renovarea de locuinte, a furnizat in 2014 materiale pentru realizarea unora dintre cele mai moderne si inovatoare cladiri din Bucuresti, Cluj-Napoca, precum si din alte orase ale tarii, dar si a unor importante proiecte de infrastructura. Cu adevarat vizibile si indeplinind multiple functii, elementele realizate cu diferite materiale produse de Grupul Saint-Gobain din Romania au jucat un rol cheie in design-ul unora dintre cele mai elegante cladiri ale tarii: The Office Cluj-Napoca, United Business Center Cluj-Napoca, Hermes Business Campus HBC), Green Court, precum si Academia de Tenis din cadrul complexului National Arena. Materialele au fost alese de constructori si investitori datorita faptului ca produsele fabricate de Saint-Gobain au trecut testul timpului si joaca un rol important in mentinerea consumului de energie al cladirilor la un nivel minimal. De-a lungul intregii sale durate de viata, un produs Saint-Gobain va economisi de peste o suta de ori mai multa energie decat cea utilizata pentru fabricarea lui.

Tragedie pe sosea. Paula Rat, una dintre cele mai promitatoare talente muzicale din Satu Mare a murit intr-un accident de masina

Un grav accident de circulatie a avut loc vineri seara in judetul Bihor, in care si-a gasit sfarsitul artista satmareanca Paula Rat. Paula a fost fiica fostului presedinte al Olimpiei Satu Mare, Catrinel Rat si era cunoscuta pentru talentul ei in muzica usoara dar si ca om de televiziune.

Secretul mormantului mereu cald din Pestera Ialomitei: locul poarta o mare incarcatura energetica

Pestera Ialomitei, situata in Masivul Bucegi, din judetul Dambovita, supranumita si Pestera Regilor, este una dintre cele mai spectaculoase destinatii turistice din Romania. La intrarea in Pestera Ialomitei exista un cimitir al calugarilor, vechi de sute de ani, care se crede ca primeste energie nepanteana, fiind mereu cald.

Google aduce pe Windows XP cele mai noi versiuni de Chrome

Desi a trecut mult timp de cand cei de la Microsoft au incheiat oficial suportul pentru Windows XP, noile versiuni de Google Chrome ruleaza pe platforma. Considerat in continuare ca fiind unul dintre cele mai stabile sisteme de operare, Windows XP continua sa fie folosit de cateva milioane de utilizatori global. Are o cota de [] Google aduce pe Windows XP cele mai noi versiuni de Chrome Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

60 de ani de la moartea lui Albert Einstein. Cele mai interesante cugetari ale marelui savant

Pe 18 aprilie 1955, in urma cu fix 60 de ani, se stingea din viata unul dintre cele mai mari genii din istoria omenirii.

Legenda sahului si recompensa in boabe de grau pentru inventorul sportului mintii. De ce ne ajuta unul dintre cele mai vechi jocuri din lume

Vrei sa rezisti mai bine tensiunilor de zi cu zi, sa fii un bun strateg si sa anticipezi mereu miscarile adversulului? Atunci trebuie sa incepi sa practici sportul mintii. Despre sah se spune ca este capabil sa fortifice trasaturile de caracter, dezvolta capacitatea intelectuala si rezistenta psihica la tensiuni.

Cea mai mare schimbare a Google din ultimii ani

Google va face una dintre cele mai mari schimbari la motorul sau de cautare zilele acestea, pentru ca va favoriza in cautari site-urile optimizate pentru mobil. Astfel, site-urile trebuie sa aiba un design potrivit pentru ecranele mici.

Parcul de aventura de la Cheile Rasnoavei: de la una dintre cele mai inalte instalatii de bungee jumping din Europa la leaganul agatat de nori

Bungee jumping, tiroliana, pendul,slackline mersul in echilibru pe o coarda elastica), escalada, rapel, tir cu arcul, tir cu pusca, mountain bike, echitatie etc. , aproape tot ce iti doresti in materie de sporturi extreme, gasesti la Parcul de aventura Cheile Rasnoavei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )