Libnet.ro
UNICEF

10:45

Una dintre cele mai sexy prezentatoare TV din Chile a ramas fara sutien in timpul unei transmisiuni live

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai sexy prezentatoare TV din Chile a ramas fara sutien in timpul unei transmisiuni live

O prezentatoare TV din Chile a avut un incident stanjenitor in timpul unei transmisiuni in direct. Ceea ce i s-a intamplat a facut-o sa roseasca, dupa cum a spus chiar ea, dar fanii au fost foarte fericiti. Bernardita. continuă pe Antena3

S-a inchis una dintre cele mai importante televiziuni

BBC Entertainment si-a incetat emisia in Romania, luni seara, dupa ce, anul trecut, compania BBC Worldwide Channels a anuntat ca aceasta televiziune se va inchide, din 2016, in Europa Centrala si de Est.

Comisia Europeana: Piata comunicatiilor din Romania este una dintre cele mai competitive

Comisia Europeana considera ca piata comunicatiilor din Romania nu are nevoie de noi reglementari din partea UE, intrucat ea este, deja, concurentiala.

Pietele financiare incep 2016 in genunchi. La Bucuresti, actiunile au cel mai prost start din ultimii sapte ani

Istoric una dintre cele mai bune luni din an, ianuarie iese din tipare in 2016, calculele analistilor fiind date peste cap de inca o serie de stiri negative venite din China. Bursa de Valori Bucuresti are cel mai slab inceput de an din 2009 si pana in.

Fenomen neobisnuit la Braila. A inghetat unul dintre cele mai sarate lacuri din Europa

Vremea geroasa din aceste zile a facut ca Lacul Sarat sa inghete si anul acesta, cam in aceeasi perioada in care fenomenul a avut loc si anul trecut.

Cele mai mici insule din lume: petice de pamant unde locuiesc oameni

Cele mai mici insule din lume nu sunt locuite, dar exista si unele unde traiesc sau au trait candva oameni. Site-ul 15list. com prezinta cateva din cele mai mici insule locuite din lume.

La pranz cu Tibor Pandi: povestea fizicianului din fosta Iugoslavie care era convins ca nu va purta niciodata costum, dar a ajuns sa coordoneze 12 piete la Citi

Tibor Pandi a ales banking-ul tarziu, dupa ce s-a pregatit pentru o cariera in fizica, dar acum bifeaza 20 de ani de experienta la doua banci de top si se poate mandri cu trei functii de conducere in Citi, una dintre cele mai mari banci la nivel.

Cascada Bigar a inghetat: cum arata acum locul desprins din basm [VIDEO]

Cascada Bigar din Caras-Severin, una dintre cele mai spectaculoase caderi de apa din lume, a inghetat, ceea ce a transformat-o intr-un adevarat monument al naturii.

Pericolul din cele mai bune plante pentru imunitate. Cui sunt interzise arnica si echinacea, antibiotice naturale de top

Ca sa poata face fata vremii capricioase din anotimpurile reci, organismul nostru trebuie pregatit din timp. Raceala si gripa pot fi tinute departe, atat timp cat avem un sistem imunitar puternic dezvoltat. Echinacea si arnica, doua dintre cele mai putenice plante care ne intaresc in fata virusilor, trebuie administrate cu precautie, deoarece pot da reactii adverse complexe.

Cele mai neplacute momente din timpul unei partide de sex: detaliile pe care partenerii le considera respingatoare

Chiar daca partidele de sex sunt placute, ele sunt departe de scenele idealizate prezentate in filme. Mai multe cupluri au povestit care sunt momentele si detaliile mai putin agreabile, dar inevitabile, ale unui act sexual.

Lidl incheie un parteneriat cu Skanska si incepe lucrarile la propriul sediu verde de birouri si la un concept store unic in Romania, in zona Baneasa

Lidl, una dintre cele mai mari retele de tip discounter din Romania si totodata unul dintre cei mai mari si importanti investitori germani prezenti pe piata din Romania, a inceput constructia propriului sediu de birouri si un magazin concept store unic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )