Libnet.ro
UNICEF

19:00

Una dintre cele mai vechi intreprinderi din Romania a intrat in faliment

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai vechi intreprinderi din Romania a intrat in faliment

Infiintat in 1966 sub denumirea de Combinatul Chimic, devenit societate pe actiuni in 1990 si listat la Bursa de Valori Bucuresti in 1997, Oltchim si-a incetat agonia dupa 6 ani de insolventa. continuă pe Adevărul

Da, e vorba de nunta Andreei Esca: Marele secret a iesit la iveala...

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania, nu are doar o cariera de invidiat, ci si o familie foarte frumoasa. Este mama a doi copii,iar fiica ei Alexia a implinit deja 18 ani si.

Cat costa chiria in cele mai mari orase din Romania

Piata inchirierilor de apartamente s-a mentinut, in primul trimestru al acestui an, la un nivel stabil din punctul de vedere al preturilor solicitate de catre proprietari, arata o analiza realizata de.

Cresterea salariilor incepe sa faca victime: Una dintre cele mai cunoscute fabrici de echipamente isi inchide portile

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de echipamente a anuntat joi ca-si inchide portile, urmand ca societatea sa fie dizolvata, argumentand ca nu mai poate suporta alte cresteri salariale cerute de sindicate, dupa majorarile deja efectuate din ultimii ani.

Hackerii au furat 7000 de bitcoins de la unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Hackerii au furat monede virtuale in valoare de 41 de milioane de dolari de unul dintre cele mai mari exchage-uri de criptomonede din lume Binance, potrivit reprezentantilor companiei. Atacatorii au reusit sa retraga 7000 de criptomonede bitcoin folosind o varietate de tehnici ,inclusiv phishing, virusi si alte atacuri, potrivit unei postari a directorului executiv Zhao Changpeng, pe site-ul exchange-ului.

Top 10 cele mai rapide telefoane din 2019, pana acum: Xiaomi desfiinteaza Samsung

La fiecare inceput de luna, cei de la AnTuTu obisnuiesc sa publice un clasament format din cele mai performante smartphone-uri ale momentului. Top 10 cele mai rapide telefoane din 2019 poate fi.

Cele mai impresionante restaurante din lume. Privelisti de imortalizat din Europa, Africa si Asia

Cele mai impresionante restaurante din lume si-au capatat descrierea datorita peisajelor pe care le ofera si a locatiilor in care sunt amplasate. Fie ca sunt in pesteri deschise la ocean, sub apa sau la mii de metrii inaltime, turistii pot fi siguri ca.

Doneaza sange si mergi la doua dintre cele mai mari festivaluri de muzica, Untold si Neversea

Cea mai longeviva campanie de donare de sange din Romania, Blood Network, initiata de organizatorii festivalurilor Untold si Neversea, revine. Daca vrei sa obtii bilete la festivalurile de muzica din Cluj, respectiv Constanta, alatura-te campaniei in.

Business report: Cat costa chiria in cele mai mari orase din tara; Clientii Prima Casa vor fi chemati de banci pentru renegocierea contractelor; Grupurile de intreprinderi straine din Romania si domeniile in care activeaza. Schimbarile in ierarhie

O noua sarbatoare nationala aprobata in Romania. Romanii vor avea o noua zi de sarbatoare. Aplicatie romaneasca, premiata la New York. Doi specialisti IT si trei avocati romani au.

VIDEO Cele mai spectaculoase puncte castigate de Simona Halep in semifinala de la Madrid

Simona Halep s-a calificat pentru a patra oara in finala turneului de la Madrid Premier Mandatory), dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic, scor 6-2, 2)6-7, 6-0. Simona a demonstrat de-a lungul partidei ca este una dintre cele mai bune jucatoare pe zgura, castigand mai multe puncte spectaculoase.

Topul celor mai dezirabili angajatori din Romania

In Romania, cei mai dezirabili angajatori in functie de industrie provin din IT, servicii, FMCG, automotive, industria financiar-bancara, telecom, industrie productie, petrol si gaze, resurse umane si retail, potrivit unui studiu realizat de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )