Libnet.ro
UNICEF

20:30

Una dintre fetele pe care a incercat sa le violeze politistul din Sibiu, campioana nationala la box

România Liberă România Liberă,
Una dintre fetele pe care a incercat sa le violeze politistul din Sibiu, campioana nationala la box

Una dintre fetele agresate sexual de politistul din Sibiu este de doua ori campioana nationala la bo. continuă pe România Liberă

Rasturnare de situatie in cazul asistenului maternal acuzat ca a abuzat sexual una dintre fetele ce o avea in grija

Asistenta maternal din localitatea vasluiana Giurcani care a incercat sa-si puna capat zilelor invocand ca sotul acesteia, la randu-i asistent maternal, ar fi abuzat sexual una dintre fetele ce o aveau in grija si-a schimbat radical declaratia in fata anchetatorilor.

Vaslui: O fata de 12 ani ar fi fost violata de asistentul maternal, spune sotia acestuia care a incercat sa se sinucida

O fata de 12 ani, din localitatea Giurcani, judetul Vaslui, ar fi fost violata de asistentul maternal. Autoritatile au aflat despre acest caz de la o femeie care a vrut sa se sinucida si care i-a povestit medicului de pe ambulanta ca sotul ei a abuzat-o pe una dintre copilele pe care le au in grija, relateaza Mediafax.

Cum arata noile avioane pe care TAROM le va folosi pentru cursele interne. Una dintre aeronave, expuse la BIAS 2019

TAROM a demarat procedurile de cumparare pentru noua eronave ATR 72-600, in luna iunie. Unul dintre avioane va putea fi vazut chiar la editia BIAS 2019, ce va avea loc weekendul acesta in Capitala, pe Aeroportul.

DIETA. Regimul care te va ajuta slabesti in numai patru saptamani. Este una dintre cele mai simple diete de urmat, poti manca pe saturate!

Dieta Rina este o dieta prietenoasa, care te va ajuta sa slabesti fara sa te infometezi, si iti va permite sa pastrezi in alimentatie felurile tale preferate! Secretul este ca in fiecare zi s.

Digi24: EXCLUSIV. Criminalul de la Sapoca despre una dintre victime: Am omorat papusa. De ce nu a intervenit o asistenta

Detalii socante ies la iveala in legatura cu cele cinci decese de la Spitalul de psihiatrie de la Sapoca si ranirea altor opt persoane. Digi24 a aflat o parte din explicatiile date de barbatul in varsta de 38 de ani pentru faptele sale.

Andy Roddick si pronosticul pentru US Open: Vede favorita o jucatoare care nu face parte din TOP 10

A castigat US Open-ul in 2003, acesta fiind de altfel si singurul Grand Slam castigat in cariera. Andy Roddick are niste favoriti atunci cand vine vorba despre editia din acest an a competitiei de la Flushing Meadows. Fostul lider al ierarhiei ATP crede, printre altele, ca tot Roger, Rafa si Novak se vor bate pentru trofeul de la New York, in timp ce la feminin vede cu sanse importante la castigarea trofeului o sportiva care nu face parte din TOP 10 - Bianca Andreescu se afla pe 15).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )