Libnet.ro
UNICEF

23:45

Una dintre opt specii de pasari din lume este amenintata cu extinctia

Hotnews Hotnews,
 Una dintre opt specii de pasari din lume este amenintata cu extinctia

Una dintre opt specii de pasari din lume este amenintata cu extinctia, informeazaiflscience. com. Printre sutele de pasari din aceasta lista sumbra se numara si unele dintre cele mai cunoscute si iubite specii din lume, cum ar fi bufnita polara Bubo scandiacus) sau papagalul de mare Fratercula arctica). continuă pe Hotnews

Care este cel mai scump oras din lume. Chiria unui apartament este 4.500 de euro pe luna

Firma britanica de cercetare de piata Economist Intelligence Unit EIU) a publicat lista sa cu cele mai scumpe orase din lume. Pentru multi, numele New York ar trebui sa apara cu certitudine, dar de fapt in top.

VIDEO SUA: Un soldat ranit a primit primul transplant de penis din lume

Un soldat ranit de un dispozitiv exploziv improvizat in Afganistan a suferit primul transplant de penis si de scrot din lume, au declarat oficialii Spitalulului Johns Hopkins din Baltimore, relateaza Reuters.

France Football: Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume - Venituri de 126 de milioane de euro n actualul sezon

Atacantul Lionel Messi l-a depasit pe rivalul sau Cristiano Ronaldo in clasamentul celor mai bine platiti fotbalisti din lume, in sezonul 2017/2018, conform unei ierarhii intocmite de France Football, citata de AFP.

Cea mai batrna persoana din lume a murit la vrsta de 117 ani

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, a informat duminica un oficial japonez, citat de AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume, a murit la 117 ani

Nabi Tajima din Japonia, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani. Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sanatatii din Japonia a precizat ca femeia a.

Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume a murit la 117 ani

Nabi Tajima din Japonia, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani. Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sanatatii din Japonia a precizat ca femeia a.

FOTO Klaus Iohannis a iesit la plimbare cu bicicleta n Parcul Herastrau: Traficul din Capitala este infernal. Se impun masuri de mbunatatire a infrastructurii

Presedintele Klaus Iohannis a iesit luni seara la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Herastrau, el spunand ca traficul din Capitala este infernal, indiferent de vreme si ca se impun masuri serioase, relateaza News. ro. Aceasta vine in contextul unor tensiuni in crestere intre el si PSD pe seama revocarii lui Kovesi si a mutarii ambasadei la Ierusalim.

Cat castiga una dintre cele mai bine cotate animatoare de la noi. Dezvaluiri exclusive: Nu mi-e rusine, este o munca cinstita si grea!

Litoralul este un punct de atractie nu numai pentru turisti, ci si pentru fetele tinere, cu trupuri perfecte, dornice de castiguri frumoase. Este concurenta mare pentru posturile de animatoare din cluburi sau.

Business report:Estonia, Danemarca si Romnia - tarile cel mai putin dependente de importurile de energie pentru consumul intern; Rata ocuparii fortei de munca n Romnia a avut una dintre cele mai mari cresteri din UE n 2017 si a ajuns la cel mai ridicat n

Comisia Europeana isi majoreaza competentele privind aprobarea noilor modele de masini. in baza noului act normativ, Comisia Europeana CE) a. Gazprom vrea sa puna capat contractelor cu Ucraina la un tribunal de arbitraj. Grupul rus Gazprom a anuntat vineri ca a depus o solicitare la un.

Cristina Neagu analizeaza duelul cu Gyor: Nu cred ca este sperietoarea din alte sezoane. CSM Bucuresti poate sa nvinga orice echipa din lume ntr-o zi buna

Tragerea la sorti i-a scos-o in cale CSM-ului pe Gyor, campioana Europei, cele doua echipe urmand sa se dueleze in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin. Cristina Neagu, jucatoarea campioanei Romaniei, a analizat confruntarea cu formatia din Ungaria, fiind de parere ca Gyor nu mai este sperietoarea din alte sezoane, iar CSM Bucuresti, aflata intr-o zi buna, poate invinge orice echipa din lume.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )