Libnet.ro
UNICEF

05:45

Una dintre victimele accidentului din Muntenegru a fost externata de la Spitalul Elias

B1 B1,
Una dintre victimele accidentului din Muntenegru a fost externata de la Spitalul Elias

O femeie internata la SpitalulElias, victima a accidentului din Muntenegru, a fost externata miercuri dimineata. La acelasi spital, au ramas internate trei persoane, toate fiind in stare stabila,. continuă pe B1

MAE: O persoana a mai ramas de identificat dintre victimele accidentului din Muntenegru

O singura persoana dintre victimele accidentului rutier produs in Muntenegru a mai ramas de identificat, anunta marti Ministerul Afacerilor Externe, citat de Agerpres. In cursul serii de 24 iunie 2013, cu sprijinul autoritatilor din Muntenegru, a fost finalizata stabilirea identitatii uneia dintre cele doua persoane care nu fusese inca identificata, se arata in comunicatul MAE. Diplomatia romana aminteste ca marti dimineata, la ora 8:00, doua aeronave medicalizate puse la dispozitie de Ministerul Apararii Nationale au decolat spre Podgorica, pentru a desfasura operatiunea de readucere in tara a tuturor victimelor tragicului accident.

MAE: O persoana a mai ramas de identificat dintre victimele accidentului din Muntenegru. Vezi in articol lista ranitilor internati la spitalul din Podgorica, anuntata de spital

O singura persoana dintre victimele accidentului rutier produs in Muntenegru a mai ramas de identificat, anunta marti Ministerul Afacerilor Externe, citat de Agerpres. In cursul serii de 24 iunie 2013, cu sprijinul autoritatilor din Muntenegru, a fost finalizata stabilirea identitatii uneia dintre cele doua persoane care nu fusese inca identificata, se arata in comunicatul MAE. Diplomatia romana aminteste ca marti dimineata, la ora 8:00, doua aeronave medicalizate puse la dispozitie de Ministerul Apararii Nationale au decolat spre Podgorica, pentru a desfasura operatiunea de readucere in tara a tuturor victimelor tragicului accident. Spitalul din Podgorica a dat publicitatii, intr-un comunicat, lista pacientilor romani internati, mai putin numele celor 7 raniti romani care se afla la Terapie intensiva vezi numele in articol).

MAE: O persoana a mai ramas de identificat dintre victimele accidentului din Muntenegru. Ministerul de Interne a inceput sa informeze oficial familiile victimelor. Vezi in articol lista ranitilor internati la spitalul din Podgorica

UPDATE ora 11:25): Celula de criza constituita la nivelul Ministerului Afacerilor Externe informeaza ca, in ceea ce priveste confirmarea decesului cetatenilor romani care si-au pierdut viata in tragicul accident petrecut in Muntenegru, Ministerul de Interne a demarat operatiunea de contactare si anuntare oficiala a familiilor acestora. O singura persoana dintre victimele accidentului rutier produs in Muntenegru a mai ramas de identificat, anunta marti Ministerul Afacerilor Externe, citat de Agerpres. In cursul serii de 24 iunie 2013, cu sprijinul autoritatilor din Muntenegru, a fost finalizata stabilirea identitatii uneia dintre cele doua persoane care nu fusese inca identificata, se arata in comunicatul MAE. Diplomatia romana aminteste ca marti dimineata, la ora 8:00, doua aeronave medicalizate puse la dispozitie de Ministerul Apararii Nationale au decolat spre Podgorica, pentru a desfasura operatiunea de readucere in tara a tuturor victimelor tragicului accident. Spitalul din Podgorica a dat publicitatii, intr-un comunicat, lista pacientilor romani internati, mai putin numele celor 7 raniti romani care se afla la Terapie intensiva vezi numele in articol).

Opt dintre victimele accidentului din Muntenegru sunt din Curtea de Arges: La nivelul judetului s-a construit o celula de criza

Opt dintre victimele accidentului de autocar din Muntenegru sunt din Curtea de Arges, la nivelul judetului fiind construita o celula de criza, anunta primarul municipiului, Nicolae Diaconu. Despre acestea se.

Romanii, solidari cu victimele accidentului din Muntenegru. Peste 500 de oameni au donat sange pentru raniti

Romanii sunt solidari cu victimele accidentului din Muntenegru si au demonstrat acest lucru donand sange. Pana la ora 13. 00, peste 500 de oameni au donat sange la Centrul de Transfuzii Bucuresti. Alte zeci de.

Unde se poate dona sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Sanatatii intr-un c.

Declaratie cutremuratoare a unei victime a accidentului din Muntenegru: Soferul a depasit, a intrat in balustrada, eu am iesit prin geam

Una dintre victimele accidentului din Muntenegru povesteste, de pe patul de spital, filmul tragediei, asa cum l-a trait de pe locul pe care se afla in autocar. Soferul a vrut sa depaseasca dupa ce a.

UPDATE Autoritatile din Muntenegru au incheiat procedura de identificare a victimelor. Ministerul de Interne a inceput sa informeze oficial familiile. Vezi in articol lista ranitilor internati la spitalul din Podgorica

UPDATE ora 11:50): Miercuri, 26 iunie, va fi zi de doliu national in Romania. UPDATE ora 11:25): Celula de criza constituita la nivelul Ministerului Afacerilor Externe informeaza ca, in ceea ce priveste confirmarea decesului cetatenilor romani care si-au pierdut viata in tragicul accident petrecut in Muntenegru, Ministerul de Interne a demarat operatiunea de contactare si anuntare oficiala a familiilor acestora. O singura persoana dintre victimele accidentului rutier produs in Muntenegru a mai ramas de identificat, anunta marti Ministerul Afacerilor Externe, citat de Agerpres. In cursul serii de 24 iunie 2013, cu sprijinul autoritatilor din Muntenegru, a fost finalizata stabilirea identitatii uneia dintre cele doua persoane care nu fusese inca identificata, se arata in comunicatul MAE. Diplomatia romana aminteste ca marti dimineata, la ora 8:00, doua aeronave medicalizate puse la dispozitie de Ministerul Apararii Nationale au decolat spre Podgorica, pentru a desfasura operatiunea de readucere in tara a tuturor victimelor tragicului accident. Spitalul din Podgorica a dat publicitatii, intr-un comunicat, lista pacientilor romani internati, mai putin numele celor 7 raniti romani care se afla la Terapie intensiva vezi numele in articol).

Gest de OMENIE! Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru. Este un gest de solidaritate fata de romanii raniti si familiile lor indurerate. in aceasta dimineata si pompierii din.

Mesaj de condoleante din partea presedintelui Basescu pentru victimele accidentului din Muntenegru

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante pentru victimele accidentului din Muntenegru. Cu mare durere am aflat despre stingerea din viata a cetatenilor romani in cumplitul.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )