Libnet.ro
UNICEF

16:15

Test de cultura generala despre cei mai inalti munti din lume. Care se afla pe locul al doilea, dupa Everest?

Adevărul Adevărul,
Test de cultura generala despre cei mai inalti munti din lume. Care se afla pe locul al doilea, dupa Everest?

Va propunem un test de cultura generala despre cei mai inalti munti din lume. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre raspunsuri ati stiut. continuă pe Adevărul

TEST DE CULTURA GENERALA:Goooooooool!

Te crezi as in notiuni de cultura generala? Vezi cat esti de informat cu ajutorul acestor 27 de intrebari, clasificate pe mai multe domenii de interes.

Test de cultura generala:Goooooooool!

Te crezi as in notiuni de cultura generala? Vezi cat esti de informat cu ajutorul acestor 27 de intrebari, clasificate pe mai multe domenii de interes.

Lovitura grea pentru Timisoara. Mesajul transmis de unul dintre cei mai mari oameni de cultura

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de cultura dati de Timisoara in ultimul secol, Ioan Holender, a anuntat ca renunta la functia de presedinte onorific al Asociatiei Timisoara Capitala Culturala.

Cei mai talentati tineri dansatori din Italia, invitati sa danseze in Romania

In perioada 17-18 februarie, Italia si-a desemnat cei mai talentati tineri dansatori, in cadrul Concursului International de Dans de la Udine. Aproape 200 de dansatori din intreaga Italie, dar si din Slovenia,.

Unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din Romania sustine legalizarea canabisului

Unul dintre cei mai cunoscuti solisti vocal de rock din Romania a anuntat ca de acum se va implica activ in sustinerea legalizarii in Romania a canabisului medicinal. Leo Iorga, solistul trupei Pacifica, a.

Cei mai iresponsabili lideri ai horoscopului. Vezi daca te afli printre ei

Unele zodii sunt mai predispuse sa ia decizii care afecteaza binele comun si care le ofera doar lor avantaje. Iata care sunt cei mai iresponsabili lideri din zodiac! Scorpion Scorpionii isi urmaresc.

Va avea 340 CP si compresor electric pentru ZERO LAG. Ce spun ultimele informatii despre cel mai ieftin AMG din gama

Mercedes ar putea lansa pana la sfarsitul acestui an, pentru prima oara in istoria companiei, un model A35 AMG. Potrivit zvonurilor, automobilul in cauza va lucra alaturi de un sistem de propulsie micro-hibrid, pe 48V. De altfel, despre viitorul hot-hatch al germanilor se mai spune si ca va fi cel mai accesibil produs al diviziei de performanta din Affalterbach.

Darren Cahill, despre cel mai batran loc 1 ATP: Roger Federer, lacoma fiinta :)

Darren Cahill a fost pana vineri seara) antrenorul celui mai batran loc intai din circuitul ATP pozitie ocupata in 2003 de Andre Agassi). Roger Federer s-a luat inca o data la tranta cu recordurile la 36 de ani, sase luni si 11 zile i-a depasit recordul lui Agassi), iar raspunsul lui Cahill pentru performanta elvetianului a fost unul pe masura: Ah, Federer, lacoma fiinta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )