Libnet.ro
UNICEF

15:00

Unde se afla Irina Tanase in momentul in care Liviu Dragnea a primit sentinta. Avocatul a confirmat

Playtech Playtech,
Unde se afla Irina Tanase in momentul in care Liviu Dragnea a primit sentinta. Avocatul a confirmat

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, nu era cu el in momentul in care fostul sef PSD s-a predat si a plecat insotit de politie. Informatia a fost confirmata de avocata fostului presedinte al Camerei Deputatilor. Se pare ca avocata lui Liviu Dragnea a mers la acesta acasa la scurt timp dupa ce inalta Curte [] . continuă pe Playtech

Cine este si cum arata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea. A trait socul vietii ei cand a aflat de condamnare

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, este si ea in centrul atentiei de-acum, odata cu sentinta data in cazul viitorului fost presedinte PSD si presedinte al Camerei Deputatilor. inca se stiu putine despre aceasta fata. Cu acordul ei probabil, Dragnea a tinut-o departe de ochii indiscreti ai presei, dar nu si de publicul PSD-ist. De [] .

Prima reactie a logodnicei Irina, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea a facut prima declaratie dupa ce fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare. Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase, urmau sa se casaoreasca.

Penitenciarul Giurgiu, locul in care Liviu Dragnea va executa, cel mai probabil, condamnarea la inchisoare. De ce sunt frustrati detinutii inchisi deja acolo

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a prezentat luni, 27 mai, la Penitenciarul Rahova unde va petrece urmatoarele 21 de zile in carantina. Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare de magistratii iCCJ.

Se mai poate casatori Liviu Dragnea cu Irina Tanase? Ce se mai poate face in penitenciar

Liviu Dragnea e incarcerat la penitenciarul Rahova dupa condamnarea de trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Se stie ca fostul lider al PSD, considerat pana de curand cel mai puternic om din Romania, avea o relatia cu Irina Tanase, cu care, momentan, nu se mai poate casatori asa cum isi dorea. Fostul lider [] .

Avocata lui Dragnea: Irina Tanase nu e cu el. Este departe!

Avocata lui Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa ce liderul PSD a plecat sa se preda politiei, ca iubita sefului PSD, Irina Tanase, este departe. Irina nu e cu Dragnea. E departe, a afirmat Flavia Te.

Val de glume si meme-uri pe Facebook, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Sentinta definitiva prin care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare a declansat, luni dupa-amiaza, un val de reactii din partea criticilor sai, pe Facebook. Pe langa imagini cu sticle de bere sau sampanie desfacute pentru a sarbatori momentul, internautii s-au intrecut in meme-uri si glume pe seama condamnarii liderului PSD. HotNews. ro va prezinta o parte dintre acestea, cu observatia ca, prin continutul lor, multe nu pot fi publicate.

Decizie definitiva in cazul lui Liviu Dragnea! Judecatorii au decis. Ce urmeaza acum

Magistratii de la iCCJ au pronuntat luni, 27 mai, sentinta definitiva in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive. ACTUALIZARE: inalta Curte anunta ca va anunta decizia in jurul orei 13:30. Sentinta intarzie de cateva minute. Liderul PSD, Liviu Dragnea va afla daca va fi [] .

LIVEVIDEO Liviu Dragnea a plecat sa se predea / Imagini in direct din trafic si cu momentul cand liderul PSD paraseste locuinta

Liviu Dragnea este asteptat sa se predea, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD, a iesit o masina cu geamuri fumurii in care se afla, potrivit televiziunilor de stiri, Dragnea. Avocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

Liviu Dragnea merge la inchisoare. Se preda la Sectia 2 Politie

Liviu Dragnea merge la inchisoare. La cateva ore dupa ce a primit sentinta definitiva din partea judecatorilor de la Curtea Suprema, fostul lider al PSD s-a predat la Sectia 2 Politie. El a fost asteptat in fata casei sale de mai multi protestatari care l-au huiduit in momentul in care masina in care se afla [] .

Liviu Dragnea, coleg de celula cu Radu Mazare? Ce au servit la micul dejun

Liviu Dragnea s-ar putea sa se fi intalnit cu Radu Mazare in Penitenciarul Rahova, unde acesta se afla deja de o saptamana. Interesant este micul dejun pe care l-a servit detinutul Dragnea. Fostul sef al PSD a primit, pe 27 mai, sentinta de condamnare la inchisoare de 3 ani si 6 luni, in dosarul angajarilor [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )