Libnet.ro
UNICEF

19:45

Se mai poate casatori Liviu Dragnea cu Irina Tanase? Ce se mai poate face in penitenciar

Playtech Playtech,
Se mai poate casatori Liviu Dragnea cu Irina Tanase? Ce se mai poate face in penitenciar

Liviu Dragnea e incarcerat la penitenciarul Rahova dupa condamnarea de trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Se stie ca fostul lider al PSD, considerat pana de curand cel mai puternic om din Romania, avea o relatia cu Irina Tanase, cu care, momentan, nu se mai poate casatori asa cum isi dorea. Fostul lider [] . continuă pe Playtech

Avocata lui Dragnea: Irina Tanase nu e cu el. Este departe!

Avocata lui Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa ce liderul PSD a plecat sa se preda politiei, ca iubita sefului PSD, Irina Tanase, este departe. Irina nu e cu Dragnea. E departe, a afirmat Flavia Te.

Unde se afla Irina Tanase in momentul in care Liviu Dragnea a primit sentinta. Avocatul a confirmat

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, nu era cu el in momentul in care fostul sef PSD s-a predat si a plecat insotit de politie. Informatia a fost confirmata de avocata fostului presedinte al Camerei Deputatilor. Se pare ca avocata lui Liviu Dragnea a mers la acesta acasa la scurt timp dupa ce inalta Curte [] .

Cine este si cum arata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea. A trait socul vietii ei cand a aflat de condamnare

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, este si ea in centrul atentiei de-acum, odata cu sentinta data in cazul viitorului fost presedinte PSD si presedinte al Camerei Deputatilor. inca se stiu putine despre aceasta fata. Cu acordul ei probabil, Dragnea a tinut-o departe de ochii indiscreti ai presei, dar nu si de publicul PSD-ist. De [] .

Prima reactie a logodnicei Irina, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea a facut prima declaratie dupa ce fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare. Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase, urmau sa se casaoreasca.

La ce inchisoare va fi dus Liviu Dragnea. Liderul PSD isi face deja bagajele

Sfarsitul lunii mai 2019 reprezinta, poate, una dintre cele mai grele perioade din cariera politica a lui Liviu Dragnea. in nici 24 de ore, liderul PSD a pierdut si alegerile si libertatea. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

Cand poate face Liviu Dragnea cerere de eliberare conditionata

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman si a fost dus, luni dupa-amiaza, la Penitenciarul Rahova. El va putea depune cerere de eliberare conditionata abia peste 2 ani si 4 luni, dar daca va fi un detinut model sau daca va [] .

Liviu Dragnea, condamnat. Ce urmeaza in orele urmatoare

Liderul PSD Liviu Dragnea se poate prezenta la orice sectie de politie pentru a fi transportat in arest ori poate fi ridicat de politisti de la domiciliul sau din Bucuresti, potrivit.

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

Liviu Dragnea va fi incarcerat in scurt timp. Ce urmeaza

Instanta urmeaza sa scrie, in urmatoarele minute, mandatele de executare a pedepsei de 3 ani si jumatate de inchisoare pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Acestea vor fi transmise catre Tribunalul Bucuresti care, la randul sau, fiind instanta de executare, va face oficiile catre politie. Ofiterii de politie trebuie sa puna in aplicare mandatul. Asta dupa ce Dragnea a fost gasit vinovat de instigare la abuz in serviciu.

VIDEO UPDATE Liviu Dragnea s-a predat la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea s-a predat luni, in jurul orei 17:20, la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD au iesit doua masini cu geamuri fumurii, o Skoda si un Duster de culoare inchisa, la interval de circa zece minute. in prima instanta, televiziunile de stiri au plecat in urmarirea primei masini, Skoda, dar seful PSD se afla in Duster. -------------------------UPDATE 17:20 Masina a ajuns la penitenciarul din Rahova si a intrat pe poarta puscariei / Aici era asteptat de ziaristi dar si de cateva zeci de curiosi, dintre care unii au huiduitAvocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )