Libnet.ro
UNICEF

15:15

Unde se castiga cel mai bine? Harta salariilor din Romania

Antena3 Antena3,
Unde se castiga cel mai bine? Harta salariilor din Romania

Criza fortei de munca a declansat spirala cresterilor salariale care odata pornita va fi greu de oprit. in ultimii trei ani, salariul mediu net la nivelul intregii tari a avansat cu 625 de lei 140 de euro), de. continuă pe Antena3

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra (VIDEO)

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

Experimentul Romania, cel mai bine ascuns secret. Marturii si dezvaluiri devastatoare

Experimentul Romania, o operatiune dirijata de la cel mai inalt nivel. Puternicii planetei ne-ar fi influentat decisiv soarta, interesele fiind absolut uriase. Un american a vorbit despre.

Alerta la cel mai mare centru comercial din Bucuresti: Incendiul la Mobexpert Baneasa (VIDEO)

Au fost momente de panica la centrul comercial din Baneasa! Un incendiu a izbucnit la magazinul Mobexpert, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov. Incendiul se manifesta la o anexa in care, se pare, se recicleaza material.

Harta SALARIILOR: in ce judet este cel mai bine sa lucrezi

In ultimii trei ani, salariul mediu net la nivelul intregii tari a avansat cu 625 de lei 140 de euro), de la 1. 859 de lei cat era la inceputul anului 2016 pana la 2. 484 de lei in ianuarie 2018. Cresteri peste.

Alerta la cel mai mare centru comercial din Bucuresti: Incendiu la Mobexpert Baneasa (VIDEO)

UPDATE:Incendiul de la Mobexpert Baneasa a fost lichidat de catre pompieri. Incendiul s-a manifestat la un motor al unui utilaj, cu extindere la materialul lemnos aflat in incapere. Incendiul s-a.

Cele mai bune tari in care poti sa locuiesti si sa muncesti: unde sunt cele mai mari salarii

Un clasament privind cel mai bine platiti expati din lume arata ca mutarea in strainatate poate creste venitul mediu al lucratorului cu 18. 000 de euro pe an.

Cel mai grav accident rutier petrecut vreodata in Romania

Soselele din tara nu duc lipsa de accidente grave, din pacate, asa ca mai mereu vezi la stiri tot felul de cazuri dramatice. Nici in trecutul tarii n-am dus-o mai bine, avand in vedere cel mai grav accident din istoria Romaniei. Cel mai grav accident rutier care s-a petrecut in Romania pare sa fie o [] .

SIF Oltenia - cel mai bun randament din BET-FI

Marcand un avans de 4,11%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 3 - 10 octombrie, actiunile SIF Oltenia SIF5) reprezinta cel mai rentabil emitent din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a scazut cu 0,06%, in perioada mentionata.

Cel mai tanar miliardar din Africa a fost rapit

Mohammed Dewji, in varsta de 43 de ani care este cel mai tanar miliardar al Africii a fost rapit din Tanzania, cand a iesi sa iti faca alergarea de dimineata. Trei persoane suspecte au fost arestate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )