Libnet.ro
UNICEF

15:30

Innovate now! reuneste la Bucuresti cele mai reprezentative nume din domeniul inovatiei.

România Liberă România Liberă,
Innovate now! reuneste la Bucuresti cele mai reprezentative nume din domeniul inovatiei.

Conferinta Innovate now!, care va avea loc in data de 10 aprilie la hotelul Crowne Plaza Bucuresti, este un eveniment inedit, care va aborda problematica inovatiei si va reuni unele dintre cele mai reprezentative nume din acest domeniu. La eveniment organizat de Linkage Romania si Quest Advisors, in parteneriat cu revista Cariere, Institutul Aspen Romania, AmCham Romania The American Chamber of Commerce in Romania) si Maastricht School of Management Romania vor participa . continuă pe România Liberă

VIDEO Hiromi Uehara, una dintre cele mai mari pianiste din lume, in concert la Bucuresti

In seara aceasta, pe scena Salii Radio din Bucuresti va urca una dintre cele mai importante pianiste de jazz, la ora actuala: japoneza Hiromi Ueahara.

Lidl, Billa si Penny, brandurile care au generat cele mai multe conversatii in online

Lidl este brandul care a generat cele mai multe conversatii in randul onlinerilor in intervalul 26 februarie-11 martie 2014: aproximativ 1200. Pozitia a doua este ocupata de Billa si Penny, care au inregistrat insa un numar de mentiuni de 3 ori mai mic.

Unul dintre cele mai mari secrete ale familiei Basescu, in seara asta la Sinteza zilei

Astazi, de la 21:30 afla unul dintre cele mai mari secrete al familiei Basescu. La Sinteza zilei, cel mai urmarit talk show din Romania, la Antena3.

Alexandru Ciucu a premiat cele mai bune costume de film la Premiile Gopo: Cinematografia este marea mea pasiune!

Alexandru Ciucu a urcat aseara pe scena Galei Premiilor Gopo pentru a anunta si a inmana trofeul pentru Cele mai bune costume de film. Distinctia i-a fost oferita Mariei Miu pentru contributia la filmul Domnisoara Christina.

Putin il decoreaza pe francezul Jean-Claude Killy, care a coordonat cele mai bune JO ...

Vladimir Putin l-a decorat pe francezul Jean-Claude Killy pentru coordonarea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, delegat din partea Comitetul International Olimpic CIO), potrivit Mediafax. Presedintele rus l-a decorat pe membrul CIO cu Ordinul de Merit, in cadrul unei ceremonii la Kremlin. Fost multiplu campion olimpic la schi, Killy a apreciat ca Rusia a reusit cele mai bune JO din toate timpurile. Totusi el a subliniat ca vorbeste doar despre cele de iarna. Moscova a mai gazduit in .

Top 5 cele mai ciudate restaurante din Europa! Experiente inedite ce merita incercate

Te-ai gandit vreodata ca ai putea lua cina intr-un restaurant ce seamana cu stomacul unui extraterestru, in altul special conceput doar pentru doua persoane, sau, poate, chiar in aer? Iata care sunt 5 dintre cele mai inedite restaurante pe care le gasesti in Europa.

Eurostat: 920 de solicitari de azil admise de Romania anul trecut, cele mai multe venind din partea sirienilor

Romania a admis, in 2013, 920 de solicitari de azi, cele mai multe venind din partea unor cetateni sirieni. Potrivit unuiraport Eurostat, Bucurestiul a primit 1. 495 de solicitari de azi, cele mai multe fiind.

CLASA PREGATITOARE 2014 Marti incepe etapa a II-a de inscrieri. Top 50 cele mai cautate scoli din tara

Peste 1. 300 de copii urmeaza sa fie inscrisi in invatamantul primar in etapa a II-a, care incepe marti, 25 martie, dupa ce in prima etapa nu au gasit loc in scolile dorite, iar parintii au omis sa bifeze pe cererea de inscriere mentinerea optiunii pentru scoala de circumscriptie. Ca in fiecare an, Ministerul Educatiei a publicat topul scolilor din tara unde au fost depuse cele mai multe cereri.

Mii de locuri de munca scoase la bataie de agentii economici. Cele mai multe, destinate persoanelor cu studii medii

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au la dispozitie peste 14. 000 de locuri de munca vacante, prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile in judetul Cluj si vizeaza persoanele cu studii mediii.

Cele mai inedite operatii estetice pentru barbati

De la faloplastie ori scrotoplastie si pana la implant de pectorali, lipo-gravura sau extractie/implantare unitate foliculara, iata care sunt cele mai inedite operatii estetice la care pot apela barbatii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )