Libnet.ro
UNICEF

09:15

Unul dintre cele mai mari secrete ale familiei Basescu, in seara asta la Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
Unul dintre cele mai mari secrete ale familiei Basescu, in seara asta la Sinteza zilei

Astazi, de la 21:30 afla unul dintre cele mai mari secrete al familiei Basescu. La Sinteza zilei, cel mai urmarit talk show din Romania, la Antena3. continuă pe Antena3

Ludwik Sobolewski, BVB: Una dintre cele mai mari realizari ale mele este ca nu am facut nicio strategie pentru Bursa

Bursa de Valori Bucuresti BVB) nu are nevoie de planuri si strategii pentru dezvoltare atat timp cat piata inca are problemele majore care trebuie rezolvate si care ii fac pe investitori sa se gandeasca de doua ori inainte de a intra la tranzactionare.

Una dintre cele mai mari companii romanesti in domeniul constructiei de centrale electrice intra pe piata Moldovei

Romelectro Bucuresti, unul dintre cei mai mari contractori generali pentru proiecte energetice din Romania impreuna cu ISPE Institutul de Studii si Proiectari Energetice) si-au deschis reprezentante la Chisinau. Initiativa face parte dintr-un program amplu de extindere pe pietele externe.

VIDEO Hiromi Uehara, una dintre cele mai mari pianiste din lume, in concert la Bucuresti

In seara aceasta, pe scena Salii Radio din Bucuresti va urca una dintre cele mai importante pianiste de jazz, la ora actuala: japoneza Hiromi Ueahara.

Exista riscul unei interventii rusesti in Transnistria. Anuntul, facut de unul dintre cei mai importanti generali NATO

Unul dintre cei mai importanti generali NATO avertizeaza ca exista riscul unei interventii rusesti in Transnistria, scenariu care ingrijoreaza alianta nord atlantica. Comandantul Suprem al NATO in Europa,.

Exista riscul unei interventii a Rusiei in Transnistria. Anuntul, facut de unul dintre cei mai importanti generali NATO

Unul dintre cei mai importanti generali NATO avertizeaza ca exista riscul unei interventii rusesti in Transnistria, scenariu care ingrijoreaza alianta nord atlantica. Comandantul Suprem al NATO in Europa,.

Cum isi taxeaza ilegal clientii una dintre cele mai mari firme de leasing din Romania

O companie de leasing umfla ratele clientilor prin adaosuri comerciale si TVA aplicate politelor de asigurare CASCO, lucru interzis categoric de lege. Printre cei astfel pagubiti se numara chiar managerul unei firme de brokeraj in asigurari.

Statia de epurare Targoviste Sud, una dintre cele mai moderne statii de epurare ape uzate din tara

Municipiul Targoviste va avea una dintre cele mai moderne statii de epurare ape uzate din tara. Statia va fi inaugurata in luna aprilie, este finantata din fonduri europene, iar contributia UE este de 85%. Valoarea contractata in urma licitatiei a fost de 66, 9 milioane de lei.

Invataturile secrete ale lui Valeriu Popa pentru o viata prospera

Valeriu Popa n-a fost numai un vindecator al corpului, ci si unul al sufletului si al spiritului. Patrundea cu exactitate uluitoare in trecutul, prezentul si viitorul omului atingand cele mai ascunse unghere ale.

Presa mondiala despre Real - Barcelona, unul dintre cele mai spectaculoase El Clasico din istorie

Victoria Barcelonei reusita pe final de meci in deplasarea de pe Santiago Bernabeu 4-3) si rasturnarile spectaculoase de scor au atras superlative in presa mondiala.

Top 25 cele mai mari staruri ale lumii care au aparut pe coperta Playboy!

De la Marilyn Monroe sau Jessica Alba si pana la Barbara Streisand, Goldie Hawn, Drew Barrymore, Madonna, Kim Basinger sau Kim Kardashian, iata care sunt cele mai mari staruri care, de-a lungul anilor, au aparut pe coperta revistei Playboy.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )