Libnet.ro
UNICEF

06:00

Unde ar fi fost Viorica Dancila fara Liviu Dragnea? Informatie de ultima ora

România Liberă România Liberă,
Unde ar fi fost Viorica Dancila fara Liviu Dragnea? Informatie de ultima ora

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat joi ca, chiar si fara fostul lider al social-democratil. continuă pe România Liberă

Ministrul de Externe retrage observatiile in favoarea lui Liviu Dragnea depuse la CEDO de fostul agent guvernamental Viorel Mocanu: Erau in detrimentul intereselor statului roman

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a dispus retragerea observatiilor transmise catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului de catre fostul agent guvernamental pentru CEDO, Viorel Mocanu, in cauza Liviu Dragnea impotriva Romaniei si in cauzele avand obiect similar, anunta Ministerul Afacerilor Externe. Institutia precizeaza ca observatiile erau formulate in detrimentul intereselor statului roman. HotNews. ro a relatat pe larg ca Liviu Dragnea ar fi putut scapa printr-o posibila solutie favorabila la CEDO de condamnarea la 2 ani de inchisoare cu suspendare din dosarul Fraude la referendum, dupa ce premierul Viorica Dancila a demis agentul guvernamental care pledase impotriva sefului PSD si a numit un nou agent - Viorel Mocanu - care a rasturnat practic argumentele de pana atunci ale Romaniei. DOCUMENTE CEDO Dragnea contra Romaniei: Cum spera liderul PSD sa scape de condamnarea in dosarul Referendumul Pledoaria lui Viorel Mocanu MAE): Guvernul cere aplicarea jurisprudentei Cerovsek si Bozicnik v. SloveniaEXCLUSIV. Document: Melescanu apare ca a aprobat un memorandum privind cauza Dragnea contra Romaniei de la CEDOAgentul guvernamental la CEDO, Viorel Mocanu, care a schimbat apararea in dosarul Dragnea vs. Romania, a fost eliberat din functie.

Raspunsul dat de Viorica Dancila cand a fost intrebata de unde a avut bani pentru patru case

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a explicat joi intr-o conferintade presa de unde are cele patru case care figureazain declaratia sa de avere. Totul se poate.

HARTA INTERACTIVA Unde a luat Dan Barna mai multe voturi la alegerile prezidentiale si in ce judete nu s-a apropiat deloc de Klaus Iohannis sau Viorica Dancila

Dan Barna este marele perdant din Turul I al alegerilor prezidentiale - nu doar ca nu a reusit sa intre in turul doi, dar scorul sau este mult mai mic decat al Vioricai Dancila de la PSD. Candidatul USR-Plus nu a reusit sa ia majoritatea voturilor in niciun judet din tara si nici macar in Diaspora. Totusi in multe judete Barna a reusit sa stranga chiar si peste 20% din voturi, dar in multe altele a fost departe de Klaus Iohannis sau Viorica Dancila.

Viorica Dancila, intrebata de unde a avut bani pentru cele patru case: Ghinion, eu n-am facut meditatii pentru sase case

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a fost intrebata joi seara de unde a avut bani pentru cele sase case care apar in declaratia de avere a acesteia, in contextul in care social-democratii l-au atacat de mai multe ori pe Klaus Iohannis pe motiv ca ar detine sase case.

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

Iasi: Viorica Dancila a castigat alegerile in doar doua sectii, unde au votat puscariasii

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezindentiale la Iasi in favorarea lui Klaus Iohannis si a lui Dan Barna, dar a iesit totusi pe primul loc in doua sectii de votare din capitala Moldovei unde voteaza.

Alegeri prezidentiale 2019. La Iasi, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi doar in sectiile unde au votat detinutii

Singurele doua sectii de votare din municipiul Iasi in care prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi sunt cele in care au votat detinutii, scrie Ziarul de Iasi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Judetele unde Viorica Dancila a iesit invingatoare

Viorica Dancila a obtinut 2. 616 voturi, adica 23,79%. Candidata PSD la prezidentiale a castigat alegerile in zece judete. Acestea.

VIDEO Liviu Dragnea, a doua iesire din penitenciar. A fost dus cu duba la instanta suprema, unde cere anularea deciziei de condamnare la inchisoare Fostul lider PSD a renuntat la mustata

Liviu Dragnea, incarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova, a fost scos din inchisoare, marti dimineata, si dus la instanta suprema, care judeca o contestatie a fostului lider PSD. Este vorba de o cale extraordinara prin care Dragnea a atacat decizia definitiva de condamnare la trei ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de influenta in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman DGASPC). Imaginile difuzate de televiziunile de stiri arata ca acesta si-a ras mustata.

PRIMELE IMAGINI cu Liviu Dragnea dupa condamnare: Fostul sef PSD, dus cu duba la Curtea Suprema, unde este judecata contestatia in anulare la condamnarea din dosarul angajarilor fictive (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Procesul lui Liviu Dragnea a fost amanat pentru data de 10 decembrie. Judecatorii au acceptat cererea lui Liviu Dragnea de stabilire a unui nou termen in proces, seful PSD sustinand ca a facut aceasta so.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )