Libnet.ro
UNICEF

07:15

De unde se informeaza romanii: care sunt cele mai urmarite jurnale de stiri

Adevărul Adevărul,
De unde se informeaza romanii: care sunt cele mai urmarite jurnale de stiri

In luna iulie, cei mai multi dintre romani au ales sa se informeze privind jurnalele de stiri difuzate de Pro TV si Romania TV, potrivit Pagina de Media. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai comune simptome ale lipsei de zinc. Alimente care pot corecta deficitul

Zincul este un mineral esential in procesul de crestere si dezvoltare a organismului, are actiune antiinfectioasa si antitumorala si este indispensabil in procesele de regenerare celulara. Cand se afla in cantitate insuficienta, organismul se resimte si transmite semnale de alarma.

Consumul a crescut in iunie. Care sunt cele mai cumparate produse

In luna iunie 2019, comertul cu amanuntul fara cel cu autovehicule si motociclete) a crescut fata de luna precedenta, atat ca serie bruta, cu 0,1%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 1,3%, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica.

Digi24: Comuna in care sunt conditii mai bune ca in multe zone din Capitala. Primarul obliga oamenii la civilizatie: Nu faci asta, esti amendat

In vreme ce mii de bucuresteni asteapta de-o viata sa-si racordeze casele la apa curenta si canalizare, administratia Ciulnitei se chinuie sa-si convinga cetatenii sa renunte la toaletele sapate in curti.

NePSZAVA: Gazele naturale in Ungaria nu mai sunt cele mai ieftine din Europa Bucurestiul se afla acum in fruntea clasamentului

Din 26 de capitale europene incluse intr-un sondaj, timp de 11 luni Budapesta s-a aflat in fruntea clasamentului, dar Bucurestiul a recastigat luna trecuta primul loc in acest domeniu, scrie Rardor, citand NePSZAVA.

Avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia. Ce boala poti lua din aceasta tara

Romanii care doresc sa plece in Grecia au primit o avertizare de calatorie de la Ministerul Afacerilor Externe. Ce spune MAE si care este avertizarea de pericol pentru cetateni? MAE, avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia Romanii care vor sa mearga in Grecia sunt atentionati de catre Ministerul Afacerilor Externe. Se pare .

Unde se afla telefonul Alexandrei Macesanu. Ce s-a intamplat cu aparatul si care sunt ipotezele anchetatorilor

A trecut mai bine de o saptamana de la disparitia Alexandrei Macesanu, iar ancheta deschisa in acest caz este in plina desfasurare si continua sa scoata la iveala noi detalii. Ce s-a intamplat cu tanara, unde se afla trupul ei daca a fost ucisa, asa cum declara Gheorghe Dinca, ce s-a intamplat cu telefonul fetei, .

De ce trenurile nu ajung intr-unul dintre cele mai celebre orase europene

Strazi cu marmura alba alunecoasa, cele mai groase ziduri de aparare, cea mai lata strada de final de Ev Mediu si una dintre cele mai vechi farmacii europene sunt cateva dintre lucrurile care uimesc in celebrul oras Dubrovnik din sudul Croatiei. Partea si mai uimitoare tine de faptul ca acum trei decenii, un asediu inutil a facut ca trei sferturi dintre cladiri sa fie lovite de obuze, iar multe strazi erau in ruine. Orasul a fost refacut si atrage peste un milion de turisti pe an, dar un amanunt mai putin cunoscut este ca trenul nu ajunge aici, desi vorbim de unul dintre cele mai vizitate orase din sudul Europei. in articol puteti citi despre trenurile din Croatia, despre frumosul Dubrovnik si despre lipsa legaturii feroviare.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Inecul

Nimeni si Prostu erau pe o barca. Nimeni se ineaca, iar Prostu striga la salvamar si ii zice: - Ba, s-a inecat Nimeni! -Tu esti prost? - Da eu sunt! .

Atentionare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: Sambata exista risc ridicat de incendii de vegetatie in mai multe zone

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa mearga in Grecia ca autoritatile elene au transmis ca sambata exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), in mai multe zone.

Atentionare pentru romanii care merg in Grecia: Exista riscul contractarii virusului West Nile. Doua persoane au decedat

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau care vor sa mearga in Grecia ca autoritatile elene au informat despre riscul contractarii virusului West Nile pentru perioada de vara. Pana acum, au fost raportate 25 de cazuri, dintre care doua decese.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )