Libnet.ro
UNICEF

17:45

Unde a mers Simona Halep, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Imaginea i-a luat pe toti prin surprindere

Playtech Playtech,
Unde a mers Simona Halep, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Imaginea i-a luat pe toti prin surprindere

Sportiva le-a aratat tuturor fanilor sai ce face in prezent, odata ce a parasit Turneul Campioanelor. Suprinderea a fost de partea multor internauti, pentru ca vestea a venit pe contul de Instagram al jucatoarei de tenis, in aceasta luni. Totodata, Simona Halep a incheiat anul 2019, pe locul 4 WTA. Este pentru al saselea an . continuă pe Playtech

Simona Halep, despre eliminarea de la Turneul Campioanelor si lectia invatata in 2019: Trebuie sa fiu mai consistenta in pregatire

Simona Halep a tras concluziile dupa eliminarea de la Turneul campioanelor, declarand ca este mandra de modul in care s-a descurat in cele trei meciuri, in ciuda faptului ca nu s-a pregatit suficient. Romanca a precizat ca cea mai buna lectie pe care a invatat-o in acest an este ca trebuie sa fie mai consistenta in pregatire.

Digisport: Pliskova a zis ca nu a interesat-o finala de la Wimbledon. Reactia avuta fata de Simona Halep dupa meci schimba radical lucrurile

Karolina Pliskova 27 de ani - locul 2 WTA), cea care i-a interzis accesul in semifinalele de la Turneul Campioanelor Simonei Halep 28 de ani - locul 5 WTA), a vorbit despre campioana noastra, pentru care a avut doar cuvinte de lauda.

Simona Halep, dupa ce a fost certata de Cahill: Am meritat

Simona Halep a declarat ca a meritat sa fie certata de antrenorul ei, Darren Cahill, care i-a spus c.

Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Pe aceasta pozitie va incheia anul

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele Turneului Campioanelor dupa ce a fost invinsa in trei seturi de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din grupa. Pe ce loc a ajuns romanca in clasamentul WTA? Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor? Simona .

Simona Halep rateaza calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor

Pentru Simona Halep prezenta la Turneul Campioanelor din acest an a luat sfarsit, vineri, dupa ultimul meci din faza grupelor.

Simona Halep: L-am enervat pe Darren. Australianul: Ai fost o rusine pe teren

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor eliminata dupa faza grupelor si un meci contra Karolinei Pliskova in care i-a lipsit si sansa.

Simona Halep dezamageste la Turneul Campioanelor: romanca a cedat in fata Karolinei Pliskova si rateaza semifinalele

Simona Halep a jucat, vineri, ultimul sau meci din Grupa Violet. in cadrul acestei partide, romanca a intalnit-o pe Karolina Pliskova.

Digisport: Darren Cahill o distruge pe Simona Halep intr-un atac uluitor! Reactia fara precedent a antrenorului, dezbatuta in Australia

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor 2019, dupa ce a fost invinsa de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din Grupa Violet. Darren Cahill a avut o reactie dura la adresa sportivei noastre, la on-court coaching-ul din setul decisiv.

CTP pune verdictul, dupa eliminarea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor: Ce a decis meciul in opinia jurnalistului

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, fan infocat al Simonei Halep, a comentat, vineri seara, eliminarea de la Turneul Campioanelor a celei mai importante tenismene din istoria Romaniei. Simona a fost invinsa de catre.

Organizatorii de la Shenzhen au luat-o razna. Ce au pus-o pe Barty sa faca dupa ce a castigat Turneul Campioanelor

Ashleigh Barty, numarul 1 WTA, a castigat, duminica, in premiera Turneul Campioanelor, 6-4, 6-3 cu Svitolina, iar la finalul meciului organizatorii i-au pregatit o surpriza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )