Libnet.ro
UNICEF

23:45

Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Pe aceasta pozitie va incheia anul

Playtech Playtech,
Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Pe aceasta pozitie va incheia anul

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele Turneului Campioanelor dupa ce a fost invinsa in trei seturi de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din grupa. Pe ce loc a ajuns romanca in clasamentul WTA? Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor? Simona . continuă pe Playtech

Miscari de trupe in clasamentul WTA, dupa Turneul Campioanelor. Pe ce loc termina anul Simona Halep si ce alte tenismene din Romania au prins Top 100 (VIDEO)

Simona Halep este, de luni, a patra tenismena a lumii, cu 5. 462 de puncte in clasamentul WTA, urcand o pozitie dupa parcursul de la Turneul Campioanelor, iar liderul ierahiei mondiala ramane chiar.

Pe ce loc termina Simona Halep anul 2019. Clasamentul WTA actualizat dupa Turneul Campioanelor

Chiar daca nu a trecut de faza grupelor la Turneul Campioanelor gazduit in premiera de Shenzhen, Simona Halep urca o pozitie in clasamentul mondial WTA.

Simona Halep, prima reactie dupa meciul in care a fost invinsa de Karolina Pliskova: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a recunoscut, dupameciul pierdut cu Karolina Pliskova Cehia), ca Nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Esecul suferit de romanca, 0-6, 6-2, 6-4, a facut-o sa rateze calificarea in.

Simona Halep vs Karolina Pliskova 0-6, 6-2, 4-6 Halep, eliminata de la Turneul Campioanelor - Ratacirile decisive

0-6 dupa 20 de minute, apoi 6-2 in favoarea ei si o serie de sase game-uri la rand castigate pana la 2-0 in decisiv de catre Halep. Nu a fost insa cu final fericit, Simona pierzand calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor dupa ce a cedat cu 6-4 a revenit de la 2-5, dar nu a putut duce treaba pana la capat) impotriva Karolinei Pliskova. Halep nu reuseste nici de aceasta data sa iasa din grupe, meciul de vineri fiind un adevarat roller coaster din toate punctele de vedere.

Unde a mers Simona Halep, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Imaginea i-a luat pe toti prin surprindere

Sportiva le-a aratat tuturor fanilor sai ce face in prezent, odata ce a parasit Turneul Campioanelor. Suprinderea a fost de partea multor internauti, pentru ca vestea a venit pe contul de Instagram al jucatoarei de tenis, in aceasta luni. Totodata, Simona Halep a incheiat anul 2019, pe locul 4 WTA. Este pentru al saselea an .

Simona Halep a urcat o pozitie in ierarhia WTA

Simona Halep a urcat de pe locul 5 pe locul 4, cu 5. 462 puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii .

WTA: Simona Halep a urcat pe locul 4 - A depasit-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a urcat pe locul 4 in clasamentul WTA, cu 5462 de puncte acumulate, ea depasind-o in ierarhia mondiala pe Bianca Andreescu a coborat pe 5). Lider autoritar se mentine Ashleigh Barty 7851 de puncte), australianca fiind urmata de Karolina Pliskova 5940) si de Naomi Osaka 5462).

Simona Halep, despre eliminarea de la Turneul Campioanelor si lectia invatata in 2019: Trebuie sa fiu mai consistenta in pregatire

Simona Halep a tras concluziile dupa eliminarea de la Turneul campioanelor, declarand ca este mandra de modul in care s-a descurat in cele trei meciuri, in ciuda faptului ca nu s-a pregatit suficient. Romanca a precizat ca cea mai buna lectie pe care a invatat-o in acest an este ca trebuie sa fie mai consistenta in pregatire.

Presa internationala, despre cum a cedat Simona Halep in fata Karolinei Pliskova la Turneul Campioanelor

Dupa o ora si 45 de minute, Karolina Pliskova si-a asigurat un loc in semifinale si a eliminat-o pe Simona Halep din Turneul Campioanelor.

Pliskova, inainte de meciul decisiv cu Simona Halep: Va fi dificil! De ce se teme jucatoarea din Cehia

Simona Halep si Karolina Pliskova se vor lupta, vineri, nu inainte de ora 14. 00, pentru un loc in semifinalele Turneului Campioanelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )