Libnet.ro
UNICEF

11:30

Redeschiderea restaurantelor de la 1 septembrie va mai reduce presiunea pe somajul din industria ospitalitatii. Vezi unde s-au pierdut cele mai multe joburi si care e judetul cu cea mai mare rata a somajului

Hotnews Hotnews,
 Redeschiderea restaurantelor de la 1 septembrie va mai reduce presiunea pe somajul din industria ospitalitatii. Vezi unde s-au pierdut cele mai multe joburi si care e judetul cu cea mai mare rata a somajului

Primii care si-au pierdut locul de munca au fost cei care lucrau in restaurante, mall-uri, hoteluri - industriile care s-au inchis primele din cauza pandemiei. Cei care lucrau in domenii care presupuneau munca de inalta calificare si care de multe ori nu necesita un contact personal, pareau cele mai sigure. Dar lucrurile n-au stat chiar asa. Mai mult, companiile vor continua sa concedieze, iar numarul somerilor va continua sa creasca, potrivit mai multor prognoze convergente ale unor institute romanesti. continuă pe Hotnews

Raed Arafat, reactie categorica. Ce a putut sa spuna despre redeschiderea restaurantelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat intr-o conferinta de presa ca, in anumite conditii, dupa 1 septembrie, restaurantele se pot deschide in interior. Care a fost reactia sefului DSU, Raed Arafat. Ce a spus Raed Arafat despre redeschiderea restaurantelor Desi presedintele, Klaus Iohannis a declarat ca restaurantele se pot redeschide de la 1 septembrie, seful .

Florin Citu, despre redeschiderea restaurantelor: Avem nevoie de acest sector sa fie sanatos si puternic si pe picioarele lui

Toata lumea asteapta un deznodamand in ceea ce priveste redeschiderea restaurantelor. Mai exact, cu totii asteapta sa stie daca se vor redeschide si daca da, cand. in acest context, ministrul.

Scenariu sumbru: 2.000 de cazuri zilnice de COVID-19, dupa redeschiderea restaurantelor si scolilor Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara: Relaxarea la noi este gresit inteleasa

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, nu vede cu ochi buni reluarea activitatii restaurantelor cu spatii inchise si a cursurilor in cadrul unitatilor de invatamant. Mai.

Queen la Live Aid, cea mai memorabila prestatie live din toate timpurile!

Queen la Live Aid! Cu totii ne aducem aminte de super concertul sustinut de Freddie Mercury si Queen pe Wembley Stadium in 1985. Nu degeaba, a fost desemnata cea mai memorabila prestatie live din toate timpurile! .

Ce mai face acum Serban din Liceenii. Actorul roman, poveste de viata de 30 de ani in SUA

Serban din celebrul film Liceeni a emigrat in Americadupa filmari. A incercat sa faca actorie, dar a abandonat curand acest vis, astfel ca tanarul de ayunci s-a reorientat si a ajuns profesor de matematica. Cu ce se ocupa acum Serban din Liceenii. Actorul roman are o poveste de viata de 30 de ani in America .

Rusia, documentar ultra-secret. S-a aflat acum totul despre cea mai mare bomba atomica din istorie

Rusia a publicat un documentar despre lansarea celei mai mari bombe atomice din istorie, tinut secret ani de zile. Anterior, mai multe poze si filmulete erau disponibile, insa, acum este prima data cand filmul complet al testului cu Bomba Tarului a fost facut public. Mai multe detalii, in continuare. Documentarul despre Bomba Tarului, facut public .

Redeschiderea restaurantelor, pe ordinea de zi a CNSU

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca astazi va avea loc o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, in care se va discuta despre redeschiderea teatrelor, cinematografelor si restaurantelor la 1 septembrie. Seful Guvernului a spus ca propunerea este sa nu se deschida restaurantele si teatrele acolo unde avem un nivel de raspandire a virusului peste un anumit numar de cazuri in ultimele 14 zile.

Investitori din turism despre redeschiderea restaurantelor: Prea tarziu pentru Litoral si Delta Dunarii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul discuta despre posibilitatea deschiderii restaurantelor de la 1 septembrie. Investitorii spun ca aceasta decizie vine prea tarziu pentru Litoral si Delta Dunarii, stiut fiind faptul ca vacanta este pe sfarsite.

Redeschiderea restaurantelor si a institutiilor de cultura, discutata miercuri de Comitetul pentru Situatii de Urgenta Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va avea loc o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, pe ordinea de zi regasindu-se ordinul comun privind regulile de protectie sanitara pe timpul campaniei electorale, dar si redeschiderea teatrelor, cinematografelor si a restaurantelor. Potrivit lui Orban, in cazul restaurantelor exista propunerea sa nu fie redeschise in zonele unde exista un nivel de raspandire a virusului peste un anumit numar de cazuri in ultimele 14 zile.

Zi decisiva pentru industria HORECA! Astazi se decide redeschiderea restaurantelor

Decizia redeschiderii restaurantelor va fi luata astazi, de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, care va stabili si ce masuri de protectie vor fi obligatorii in localuri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )