Libnet.ro
UNICEF

09:30

Unde traiesc cei mai dotati barbati din lume. Locul ocupat de romani in topul international al lungimii penisului

Adevărul Adevărul,
Unde traiesc cei mai dotati barbati din lume. Locul ocupat de romani in topul international al lungimii penisului

Cei mai dotati barbati de pe planeta traiesc in emisfera sudica, in zone tropicale si cu conditii de viata foarte dificile. Barbatii din zonele planetei considerate civilizate fie au penisuri destul de mici, fie abia se pot mandri cu un organ de dimensiuni medii. continuă pe Adevărul

Cel mai scurt zbor din lume este international si dureaza incredibil de putin

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La polul opus se afla zborul dintre Westray.

Cel mai mare SUV din lume e detinut de un seic. Monstrul are 10 roti si cantareste 24 de tone VIDEO

Cel mai mare SUV din lume este o masinarie creata pe comanda pentru un seic din Emiratele Arabe Unite. Monstrul este rezultatul modificarii unui camion militar de transport la acre au fost adaugate si piese dintr-un jeep.

Cum arata cea mai scumpa camera de hotel din lume si ce facilitati are FOTO

A fost inaugurat cel mai scump apartament de hotel din lume, Empathy. Imaginile cu acesta au fost facute publice, alaturi de pretul urias de cazare si facilitatile incluse, in locul unde opulenta atinge cote maxime.

Capitala Romaniei, pe locul 5 in topul oraselor cu cel mai aglomerat trafic din lume

Capitala Romaniei se afla pe locul 5 intr-un top al oraselor cu cel aglomerat trafic din lume, conform Indexului TomTom, citat de publicatia Bloomberg Business.

Andreea Balan naste marti. Iata cele mai frumoase fotografii din timpul sarcinii!

Andreea Balan si-a anuntat fanii ca marti urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil. Iata cele mai frumoase fotografii realizate cu artista in timpul sarcinii.

Unul dintre cei mai cautati traficanti de cocaina din Spania, prins n Bulgaria / Era cautat de 6 ani

Unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri din Spania - membru al unei grupari care se ocupa cu aducerea in Spania si in alte state din Europa a unor mari cantitati de cocaina din America de Sud - a fost arestat in Bulgaria. El era cautat de sase ani, potrivit presei spaniole.

Unul dintre cei mai cautati narcotraficanti spanioli a fost arestat in Bulgaria

Garda Civila spaniola a anuntat arestarea in Bulgaria a unuia dintre cei mai cautati narcotraficanti spanioli, care si-a schimbat aspectul fizic dupa ce s-a ingrasat zeci de kilograme si se pregatea sa fuga in Venezuela, informeaza lefigaro. fr.

Studiu al Parlamentului European. Care sunt partidele care vor trimite cei mai multi alesi la Bruxelles

Parlamentul European a lansat vineri estimari actualizate ale viitoarei sale componente in baza unei selectii de sondaje nationale reprezentative. Cei mai multi alesi ar urma sa-i aiba PSD, fiind secondat de PNL. Partidul lui Traian Basescu ar urma sa nu mai prinda locuri la Bruxelles.

Bietul FUEGO! IRINA LOGHIN nu se mai poate opri din PLANS de cand a aflat.... (FOTO CU ADEVARAT SOCANT)

Irina Loghin si Fuego sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea muzicala. Cei doi artisti au cucerit intreaga tara cu vocile lor. indragita interpreta, Irina Loghin,a povestit cum au descurs.

Proteste tacute ale magistratilor in mai multe orase din tara

Magistratii de la mai multe instante din tara au protestat, vineri, nemultumiti de OUG 7/2018. in Bucuresti, magistratii s-au strans intr-un protest mut pe treptele Palatului de Justitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3239 seconds )