Libnet.ro
UNICEF

21:30

Unde umor nu e, nimic nu e! Cele mai bune meme de Valentines Day: mesajul transmis de MAI

Adevărul Adevărul,
Unde umor nu e, nimic nu e! Cele mai bune meme de Valentines Day: mesajul transmis de MAI

In Romania, Valentines Day nu a fost doar prilej de celebrare a iubirii, ci si motiv de amuzament. Inclusiv MAI si Politia Romana au facut glume pe seama acestei zile. continuă pe Adevărul

Cele mai tari meme-uri virale dupa ce Timothee Chalamet a venit la Oscaruri asa!

Timothee Chamalet a pasit pe covorul rosu al Oscarurilor din acest an intr-o tinuta ce parea mai degraba o uniforma de lucru! Iata cele mai tari meme-uri devenite virale in urma acestei aparitii! .

Gala ANIS 2020 a recompensat cele mai bune companii din industria IT

ANIS Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii), a organizat miercuri, 12 februarie, a sasea editie a Galei ANIS, eveniment in cadrul caruia au fost premiate cele mai importante companii si proiecte care s-au remarcat pe parcursul anului trecut.

Cele mai bune 7 investitii de facut in 2020

De ce sa tii Euro in banci? Ai 10. 000, iar la sfarsitul anului mai raman 9. 950, depinde si de banca.

Topul oraselor din Romania unde se comanda cele mai multe flori online de Ziua indragostitilor

Cele mai populare alegeri raman buchetele de trandafiri rosii, insa un numar tot mai mare de clienti aleg buchetele mixte, care au un aer sofisticat, dar in acelasi timp mai relaxat.

Cele mai tari mesaje de Valentines Day. Surprinde-ti persoana iubita de Ziua indragostitilor cu un mesaj original

Un mesaj de Valentines Day bine ales poate face diferenta intre o zi de milioane si una demna de uitat.

Unde sunt cele mai mari salarii din Romania. Iata unde se dau si cei mai putini bani

Potrivit INS Institutul National de Statistica), castigul salarial mediu net a fost de 3. 340 lei, in decembrie 2019, in crestere fata de luna prezedenta cu 161 lei +5,1%). Astfel, cele mai mari s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei, inclusiv activitati de servicii informatice, respectiv de 7. 689 lei. Unde sunt cele mai mari .

Cele mai comune motive pentru care partenerii care se iubesc ajung sa divorteze

Laura Wasser, avocatul unora dintre cele mai celebre cupluri de vedete, vorbeste despre cele mai frecvente motive pentru care oamenii ajung sa divorteze.

Salvati Copiii: Cele mai multe dintre victimele abuzului sexual in mediul online sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani Metodele prin care copiii sunt exploatati pe internet

Numarul cazurilor de abuz sexual asupra copiilor in mediul online a crescut anul trecut fata de 2018, arata statisticile colectate de Organizatia Salvati Copiii. Astfel, mai mult de jumatate dintre cazurile raportate in 2019 printr-o linie care functioneaza ca punct de raportare pentru utilizatorii de Internet reprezinta materiale ce infatiseaza abuz sexual asupra copiilor. Potrivit datelor organizatiei, 1. 594 din cele 2. 713 de cazuri reprezinta materiale care infatiseaza abuz sexual, iar cele mai multe dintre victime sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani.

Cele mai mari controverse lansate de Dana Budeanu

Aproape fiecare postare a Danei Budeanu din mediul online starneste controverse. De la postarea ce a dus la incetarea colaborarii sale cu Pro Tv si pana la a-i numi pe barbati fatalai, iata cateva dintre cele mai mari controverse lansate vreodata de Dana Budeanu! .

Noi pasi pentru electrificarea si reabilitarea liniei Cluj-Napoca - Episcopia Bihor, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara, cu o valoare de 7,3 miliarde de lei

Unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara este electrificarea si reabilitarea liniei de cale ferata Cluj-Napoca - Oradea - Episcopia Bihor, a anuntat Lucian Bode, ministrul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )