Libnet.ro
UNICEF

14:00

Unde se va vedea Premier League in Romania in urmatorii trei ani

Adevărul Adevărul,
Unde se va vedea Premier League in Romania in urmatorii trei ani

Eurosport a anuntat astazi extinderea parteneriatului cu Premier League in Romania pentru inca trei sezoane, incepand din 2019-2020. continuă pe Adevărul

Anunt important pe piata media de sport! Cine va transmite cel mai spectaculos campionat de fotbal in urmatorii trei ani

Premier League, cel mai mediatizat campionat de fotbal din lume, va putea fi urmarit si in Romania, cel putin pana in 2022.

Cine sunt austriecii care se vor ocupa de curatenia Timisoarei in urmatorii patru ani

Primaria Timisoara a semnat contractul cu firma austriaca Brantner Servicii Ecologice, care se va ocupa de curatenie in urmatorii patru ani.

Sentinta dupa trei ani de la producerea unui accident mortal pe DN1. Sofer de 28 de ani din Bucuresti, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare

Judecatoria Aiud a pronuntat prima sentinta intr-un dosar penal rezultat in urma unui accident rutier produs in decembrie 2015 pe DN1, in zona localitatii Unirea. Evenimentul rutier din urma cu trei ani s-a soldat cu decesul unei persoane, care a murit la spital dupa sase luni, perioada in care a fost in coma.

FOSTII SEFI AI SIF BANAT-CRISANA Dragos Bilteanu si Najib El Lakis au fost condamnati la trei ani de inchisoare cu suspendare

Dragos Bilteanu si Najib El Lakis, fostii sefi ai SIF Banat - Crisana SIF1), au fost condamnati fiecare la trei ani de inchisoare cu suspendare de catre Tribunalul Bucuresti.

Despartire-soc in showbizul romanesc: Si-au spus adio dupa trei ani

Despartire-soc in showbizul romanesc! Dupa trei ani de zile, Rita Muresan s-a despartit de iubitul ei,sunetistul lui . Vedeta credea ca Paul Atanasiu, sunetistul trupei lui , o.

Un copil de trei ani, lovit de masina in Galati. Micutul mergea nesupravegheat pe strada

Un copil de 3 ani din localitatea Liesti a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit de o masina in timp ce se deplasa nesupravegheat pe o strada din localitate, se arata intr-un comunicat transmis marti de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )