Libnet.ro
UNICEF

15:00

De unde vin cei mai multi investitori straini din Romania. Topul tarilor de rezidenta

Hotnews Hotnews,
 De unde vin cei mai multi investitori straini din Romania. Topul tarilor de rezidenta

Numarul de firme din Romania cu participare straina la capitalul social, la sfarsitul anului trecut, este de peste 215. 600, cele mai multe investitii venind din tari europene, urmate de tari din Asia si Africa. Iata topul tarilor de rezidenta a investitorilor straini din Romania. continuă pe Hotnews

De unde vin cei mai multi investitori straini din Romania. Topul tarilor de rezidenta

Numarul de firme din Romania cu participare straina la capitalul social, la sfarsitul anului trecut, este de peste 215. 600, cele mai multe investitii venind din tari europene, urmate de tari din Asia si Africa. Iata topul tarilor de rezidenta a investitorilor straini din Romania.

Romania, in topul tarilor care vor pierde cei mai multi locuitori pana in anul 2050

Organizatia Natiunilor Unite a precizat care sunt tarile care vor pierde cei mai multi locuitori pana in anul 2050. Populatia Romaniei se va reduce drastic cu 5 milioane de locuitori. Pana in anul 2050, tara va avea 14,3 milioane de locuitori, comparativ cu 19,6 milioane in 2017, scrie publicatia rusa Isvestia, citata de Rador.

DOLJUL detroneaza TELEORMANUL in topul judetelor cu CEI MAI MULTI ASISTATI SOCIAL

Judetul Dolj a ajuns pe primul loc la nivel national, dar nu intr-un clasament care sa ii faca cinste. Autoritatile romane au platit, la sfarsitul anului trecut, ajutoare sociale de 13.

Cea mai fericita tara din lume. Unde traiesc cei mai fericiti oameni de pe planeta

Potrivit unui raport al fericirii mondiale - World Happiness Report, o initiativa a ONU, statul cu cea mai fericita populatie este Norvegia. Tara nordica a obtinut cel mai bun.

Mai multi medici de familie din Botosani, jefuiti

Cativa hoti, care au intrat prin efractie in Dispensarul 2 din Botosani, au jefuit patru medici de familie in week-end. Acestia au profitat de securitatea scazuta a cladirii si au furat.

Primaria Sector 3 va face licitatie pentru atribuirea parcarilor de resedinta, acolo unde cererea este mai mare decat oferta

Primaria Sector 3 va face licitatie pentru atribuirea parcarilor de resedinta, acolo unde cererea este mai mare decat oferta, potrivit noului regulament de atribuire a parcarilor de resedinta, adoptat luni de Consiliul local. Primarul Robert Negoita a explicat pentru HotNews. ro ca licitatia se va face doar pentru parcarile de resedinta nou construite si pentru cele care se elibereaza, doar in cazul in care cererea este mai mare decat oferta. In rest, se vor atribui pe baza de solicitare, ca si pana acum.

Un elicopter s-aprabusit peste o locuinta. Mai multi oameni au murit -VIDEO

Trei oameni au murit si alti doi au fost raniti dupa ce un elicopter s-a prabusit peste o locuinta din sudul Californiei, au anuntat, marti, autoritatile locale, informeaza The Associated.

Presedintele Klaus Iohannis a dat afara mai multi magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati, care se pensioneaza. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, este vorba despre.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis acasa mai multi magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati, care se pensioneaza. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, este vorba despre.

Incendiu DEVASTATOR! Mai multi copii au fost raniti! Zeci de persoane, EVACUATE

Un numar de 35 de persoane, dintre care 20 sunt copii, au fost evacuate marti dupa-amiaza dintr-un bloc din orasul Vulcan, judetul Hunedoara,dupa ce un incendiu a izbucnit intr-o.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )