Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ungureanu: Nu sunt avocatul traseismului politic, dar respect competenta

Adevărul Adevărul,
Ungureanu: Nu sunt avocatul traseismului politic, dar respect competenta

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, marti, ca nu este avocatul traseismului politic, dar respecta competenta celor care s-ar afla in aceasta situatie in cazul Aliantei Romania Dreapta si a admis ca este posibil sa apara mandate suplimentare alocate la parlamentarele din aceasta toamna. continuă pe Adevărul

Ungureanu: Nu sunt avocatul traseismului politic, dar respect competenta.

Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, marti, ca nu este avocatul traseismului politic, dar respecta competenta celor care s-ar afla in aceasta situatie in cadrul ARD si a admis ca este posibil sa apara mandate suplimentare alocate la parlamentarele din aceasta toamna, potrivit Mediafax. Ungureanu a fost intrebat daca formatiunea pe care o conduce va respecta Codul Etic anuntat de Monica Macovei in care unul dintre criteriile eliminatorii pentru desemnarea candidatilor la .

Mihai-Razvan Ungureanu: Sunt sceptic ca privatizarea Oltchim are sanse de succes

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca, personal, este destul de sceptic ca un proces de privatizare precum cel al combinatului Oltchim ar avea sanse de succes, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )