Libnet.ro
UNICEF

07:30

UNICEF: Milioane de copii din Marea Britanie sunt expusi la niveluri ridicate de poluare

Hotnews Hotnews,
 UNICEF: Milioane de copii din Marea Britanie sunt expusi la niveluri ridicate de poluare

O treime dintre copiii din Marea Britanie, aproximativ 4,5 milioane, traiesc in zone cu un grad ridicat de poluare, arata un raport realizat de UNICEF si citat de agentia Reuters si de Mediafax. continuă pe Hotnews

Romani, acuzati ca fura pestele din iazurile pescarilor sportivi din Marea Britanie

O banda de romani este acuzata ca fura pestele din lacurile cluburilor de pescari sportivi din Marea Britanie. Pescarii sportivi din zona Gloucestershire spun ca un grup de pana la 20 de persoane.

Ce a patit un roman care si-a comandat o masina de pe o platforma online din Marea Britanie

Mare atentie cand gasiti oferte de nerefuzat pe retelele sociale. Riscati sa ramaneti fara banii din cont! Ofiterii interpol vorbesc despre un nou tip de frauda online: odata ce platiti pe site-uri.

Airbus ameninta ca va parasi Marea Britanie, n lipsa unui acord cu UE dupa Brexit

Grupul aeronautic Airbus ameninta ca va parasi Marea Britanie in cazul unei iesiri din Uniunea Europeana fara un acord cu Bruxellesul, o lovitura dura pentru premierul conservator May, in conditiile in care negocierile bat pasul pe loc, scrie AFP.

ALERTA cu BOMBA in Marea Britanie: Barbat arestat de autoritati in gara Charing Cross

Un barbat a fost arestat de autoritati in gara Charing Cross, Marea Britanie, dupa ce a sustinut ca are o bomba. Un barbat care sustinea ca avea o bomba in gara CharingCross a fost arestat.

Marea Britanie: Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata. Motivul pentru care s-a recurs la aceasta condamnare...

Un roman, in varsta de 45 de ani, a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie, acesta fiind acuzat ca si-a ucis fosta iubita, tot romanca. Agresorul a atacat-o chiar in fata casei ei din.

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie. Motivul pentru care si-a ucis fosta iubita

Un roman, acuzat ca si-a ucis fosta iubita, tot romanca, a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie. A atacat-o chiar in fata casei ei din Londra, in urma cu cateva luni. Barbatul de.

Marea Britanie: Curtea Suprema a respins cererea de emitere a pasapoartelor neutre

Christie Elan-Cane, o activista cu gen non-binar, a pierdut un proces impotriva guvernului Marii Britanii care a refuzat emiterea pasapoartelor neutre din punct de vedere al genului, ceea ce ar lipsi, din.

Companiile petroliere din Marea Neagra, sa lucreze cu firme romanesti

Constantin: La momentul actual, nu exista firme romanesti care sa detina utilaje necesare pentru foararea la peste 150 de metri adancime Companiile petroliere care opereaza in Marea Neagra trebuie sa lucreze cu firme romanesti, care, chiar daca nu detin in acest moment instalatii de foraj la mare adancime, poate le vor achizitiona pe viitor, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de profil, Gheorghe Constantin, presedintele Autoritatii Competente de Reglementare a Operatiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra ACROPO), citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )