Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cel mai inalt zgarie-nori din Europa de Vest, construit intr-un mic oras danez

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai inalt zgarie-nori din Europa de Vest, construit intr-un mic oras danez

Danemarca urmeaza sa construias-ca, intr-un mic oras al sau, Brande, cu o populatie de 7. 000 de locuitori, cea mai inalta cladire din Europa de Vest, proiectata de Dorte Mandrup. continuă pe Ziarul Bursa

Harvey Elliott (Fulham) a devenit cel mai tanar debutant din istoria Premier League

Harvey Elliot 16 ani) a devenit, sambata, cel mai tanar debutant din istoria Premier League, in meciul pierdut de echipa sa, Fulham, contra lui Wolverhampton, scor 0-1.

Imagini de la cel mai asteptat eveniment din lumea modei - VIDEO

Cel mai asteptat eveniment anual in lumea modei a avut loc noaptea trecuta la New York! Vorbim de Met Gala 2019. Gazduita, de Anna Wintour - redactorul sef al revistei Vogue din Statele Unite, care i-a ales sa.

A fost inaugurat cel mai inalt, rapid si lung montagne russe de tip dive din lume

Montagne russe-ul dive Yukon Striker a fost inaugurat vinerea aceasta si are aproximativ 75 de metri inaltime. Acesta se afla in Canada, in parcul de distractii Wonderland, la nord de Toronto, relateaza CNN.

Selly, cel mai urmarit vlogger din Romania, fotografie cu Majestatea Sa Margareta

O fotografie inedita a aparut pe pagina oficiala a Familiei Regale a Romaniei. Majestatea Sa Margareta apare intr-un selfie cu un cunoscut vlogger. Alaturi de fotografie, Familia Regala a scris si un.

Sentiment de apatie la nivel national in Africa de Sud, cel mai inegal stat din lume

Populatia sud-africana este profund descurajata de problemele de coruptie si de inegalitate economica, iar sentimentul de apatie al oamenilor reprezinta un semnal de alarma pentru partidul care se afla in momentul de fata la putere, scrie AP News.

Mihaela Buzarnescu la cel mai bun meci din 2019

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu s-a calificat, duminica, in turul secund la Madrid.

Avengers: Endgame a depasit cel mai important prag al incasarilor

Avengers: Endgame se pregateste sa devina cel mai profitabil film din toate timpurile, dupa cel de-al doilea weekend in cinematografele din intreaga lume. Nu a inceput bine saptamana si.

Avengers: Endgame, cel mai de succes film din toate timpurile. A incasat doua miliarde de dolari in doar doua saptamani!

Avengers: Endgame a avut premiera in urma cu doar doua saptamani si deja a obtinut incasari de doua miliarde de dolari, ajungand astfel unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile! .

Cum mai arata Kelly din Familia Bundy? A invins cancerul la san si a devenit mama

Christina Applegate este, poate, cel mai rasunator nume din distributia serialului Familia Bundy, lansat in aprilie 1987, in America. Asta si pentru ca, imediat dupa show, actrita a castigat nenumarate.

Romania, cel mai mare cost fiscal pentru un angajat cu salariu minim din UE

Romania are cel mai ridicat cost fiscal pentru angajat 40,85%) din cele 26 de tari analizate, semnificativ mai mare decat cota efectiva de impozitare din alte tari din Europa Centrala si de Est: 17,86% Slovacia), 22,40% Bulgaria), 29,29% Polonia) si 33,5% Ungaria), arata un studiu KPMG.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )