Libnet.ro
UNICEF

14:00

Managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, testat pozitiv cu noul coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, testat pozitiv cu noul coronavirus

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, a fost testat pozitiv cu coronavirus, la fel ca si fosta consiliera Kellyanne Conway, relateaza New York Times si News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, depistat pozitiv pentru coronavirus

Un nou caz de Covid-19 a fost confirmat, dupa cepresedintele american, Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Bill Stepien, managerul de campanie al lui Donald Trump, a fost depistat cu.

Managerul de campanie al lui Trump, testat si el pozitiv cu coronavirus

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui american Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, devenind cel mai recent membru diagnosticat al anturajului presedintelui informeaza sambata dpa, preluata de Agerpres.

Twitter va suspenda utilizatorii care ii doresc prin mesaje moartea presedintelui Donald Trump

Twitter a anuntat ca ii va suspenda pe utilizatorii platformei care isi exprima dorinta ca presedintele american Donald Trump sa moara de Covid-19, scrie News. ro citand revista Variety.

Twitter suspenda utilizatorii care ii doresc prin mesaje moartea presedintelui Donald Trump

Twitter a anuntat ca ii va suspenda pe utilizatorii platformei care isi exprima dorinta ca presedintele Donald Trump sa moara de Covid-19, scrie Variety.

Noul coronavirus face legea la Casa Alba.Managerul de campanie al lui Trump si fosta consiliera Conway, infectati cu SARS-CoV-2

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, a fost testat pozitiv cu coronavirus, la fel ca si fosta consiliera Kellyanne Conway, relateaza New York Times.

Casa Alba: Donald Trump va fi spitalizat pentru cateva zile

Presedintele american Donald Trump, testat pozitiv cu coronavirus, va fi internat intr-un spital militar de la periferia Washingtonului pentru cateva zile, a anuntat vineri Casa Alba. Potrivit Casei Albe, Trump 74 de ani) va fi spitalizat in urmatoarele cateva zile ca masura de precautie.

Ce se intampla daca Donald Trump nu se poate prezenta la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie?

Internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, presedintele american Donald Trump da asigurari ca se va insanatosi in cateva zile. in caz contrar, Statele Unite intra intr-o situatie foarte delicata, cu aspecte nemaiintalnite.

Vladimir Putin e dispus ii ofere lui Donald Trump vaccinul Sputnik V. Ce a declarat oficialul rus din fruntea institutului care a dezvoltat serul

Un oficial de la Kremlin a anuntat ca Rusia este dispusa sa ii ofere presedintelui Donald Trump vaccinul dezvoltat de cercetatorii rusi impotriva COVID-19, asa-zisul Sputnik V, care se afla intr-o.

Donald si Melania Trump, testati pozitiv cu coronavirus: Ce se intampla daca presedintele SUA nu-si poate exercita functia Mesaj personal de la Putin pentru Trump

Donald Trump a anuntat, pe contul sau de Twitter, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus, sotia sa Melania fiind si ea infectata cu Sars-Cov-2. ----------------- 21:40 Evenimentele de campanieale lui Trump vor fi virtuale sau amanate20:50 Judecatoarea Amy Coney Barrett, care s-a intalnit cu Trump, negativa la testele pentru Covid 20:13 Joe Biden a fost testat negativ pentru Covid-19 18. 29 Moscova ii ofera lui Trump vaccinul rusesc anti-Covid-1917. 18 Presedintele Iohannis i-a transmis un mesaj de insanatosire presedintelui american Donald Trump.

DUPA CE DONALD TRUMP A FOST TESTAT POZITIV CU COVID-19 Dolarul si yenul s-au apreciat

Dolarul american s-a apreciat, iar yenul japonez, o valoare de refugiu, a inregistrat astazi cel mai puternic salt din ultima luna, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19, cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )