Libnet.ro
UNICEF

08:15

Union J vor reveni cu un nou single Beautiful Life!

Devorator Monden Devorator Monden,
Union J vor reveni cu un nou single Beautiful Life!

Interpretii piesei Carry You au anuntat prin intermediul retelelor de socializare ca isi vor incanta fanii cu un nou single, intitulat Beautiful Life, care va face parte de albumul de debut al formatiei britanice. Asteptarea s-a sfarsit! Noul nostru single se numeste Beautiful Life si va fi lansat pe 21 octombrie. UnionJBeautiful Life, au postat . continuă pe Devorator Monden

Daft Punk vor lansa un nou single Doin It Right!

Duo-ul francez continua sa isi promoveze ultimul material de studio, intitulat Random Acces Memories, prin lansarea unui nou single, Doin It Right. Noua piesa reprezinta o colaborare cu muzicianul experimental cunoscut sub numele de scena ca Panda Bear, unul dintre fondatorii formatiei Animal Collective. Doin It Right este confirmat ca cel de-al treilea single extras .

OneRepublic vor lansa un nou single Something I Need!

Ryan Tedder si colegii sai au confirmat lansarea acestui nou single pe pagina lor de Twitter, Something I Need incepand sa fie difuzata la posturile de radio din Australia de pe 25 august, iar in US acest lucru se va intampla la jumatatea lunii septembrie. Piesa a fost compusa de catre Ryan Tedder in colaborare .

Fresh! Dony lanseaza un nou single Moonlight!

Dupa multe lansari de piese care au devenit in scurt timp hituri, cum ar fi Hot girls, Passion si Vino-ncoa, Dony lanseaza un nou single, de aceasta data intitulat Moonlight. E gata!!! Noul meu single is out now cum zice englezul!!! Va salut si o seara superba !!!!, a scris Dony aseara pe pagina .

Emeli Sande a confirmat lansarea unui nou single Who Needs The World! Asculta aici varianta live a piesei!

Talentata artista britanica se afla momentan in plin turneu de promovare al albumului sau de debut, Our Version Of Events, insa Emeli Sande tocmai si-a anuntat fanii ca isi va lansa in curand primul EP din cariera, intitulat Who Needs The World. De asemenea, in acelasi timp, artista a confirmat si lansarea ca single a .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )