Libnet.ro
UNICEF

06:00

Unitatea 2 de la Cernavoda a fost deconectata din cauza unor defectiuni

Hotnews Hotnews,
 Unitatea 2 de la Cernavoda a fost deconectata din cauza unor defectiuni

Nuclearelectrica anunta ca ieri, 21 octombrie 2013, Unitatea 2 a CNE Cernavoda a fost deconectata de la Sistemul Energetic National incepand cu orele 21:42, pentru remedierea unor defectiuni aparute la unul dintre transformatoarele de alimentare servicii proprii, se arata intr-un comunicat al companiei. Unitatea 2 a mai fost deconectata de trei ori in vara. continuă pe Hotnews

Reactorul 2 al Centralei de la Cernavoda a fost OPRIT din cauza unor defectiuni

Unitatea 2 a CNE Cernavoda a fost deconectata de la Sistemul Energetic National, pentru remedierea unor defectiuni aparute la un transformator, Nuclearelectrica estimand ca durata opririi nu va depasi trei.

Herta Muller a fost operata din cauza unui ulcer perforat, potrivit editorului scriitoarei

Editorul german al scriitoarei Herta Muller, laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009, a anuntat ca spitalizarea de urgenta de saptamana trecuta a acesteia se datoreaza unei operatii urgente din.

Reactorul 2 de la Cernavoda a fost deconectat de la sistemul energetic pentru remedierea unor defectiuni

Nuclearelectrica a anuntat ca luni, 21 octombrie 2013, reactorul 2 de la centrala nucleara de la Cernavoda a fost deconectata de la Sistemul Energetic National, incepand cu orele 21:42, pentru remedierea unor defectiuni aparute la unul dintre transformatoarele de alimentare servicii proprii.

Tim Cook, CEO-ul Apple, a fost dat in judecata din cauza iOS 7

Schimbarile radicale introduse in iOS 7 nu sunt pe gustul tuturor, motiv pentru care multi dintre noi incearca sa amane la infinit instalarea noii versiuni. Marturisesc ca nici eu nu sunt chiar incantat de design-ul acestei dezvoltari. Totusi, foarte multi au ajuns dupa un timp sa fie incantati de functionalitatea noua introdusa in sistemul de operare creat in Cupertino. In tabara nemultumitilor, pe de alta parte, apar si cazuri dintre cele mai curioase. Din lipsa de activitate, probabil, un tanar [].

Belarus: Cetatenii aduna semnaturi pentru a anula difuzarea Eurovision 2014, din cauza unui cantaret transsexual

Cetatenii din Belarus sunt scandalizati de ideea unui cantaret austriac transsexual care va canta in cadrulEurovision 2014 si strang semnaturi pentru o petitie menita sa anuleze difuzarea la.

Bielorusii nu vor Eurovision la televizor, din cauza unui transsexual.

Cetatenii din Belarus au lansat o petitie pentru a anula difuzarea Eurovision 2014 la postul national de televiziune din aceasta tara, motivand ca reprezentantul Austriei este transsexual si promoveaza un stil de viata care este inacceptabil pentru societatea din Belarus. Petitia, adresata ministrului pentru Informare din Belarus, cere anularea difuzarii pe postul national de televiziune a concursului sau cenzurarea evolutiei reprezentantului Austriei. Organizatorii initiativei sunt de .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )