Libnet.ro
UNICEF

14:15

Uniunea Europeana suprataxeaza importurile din SUA. Juncker, atac dur la adresa lui Trump

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana suprataxeaza importurile din SUA. Juncker, atac dur la adresa lui Trump

Uniunea Europeana a introdus de vineri taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui. continuă pe Antena3

A introdus taxe pentru importurile din SUA

Uniunea Europeana a introdus de astazi taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui american, relateaza News. ro.

Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importurile din SUA

Uniunea Europeana a introdus de vineri taxe pentru importurile din SUA, o contramasura fata de taxele impuse de Trump anterior, in timp ce Jean-Claude Juncker a lansat un nou atac la adresa presedintelui american, scrie News. ro, care citeaza BBC.

Uniunea Europeana a introdus taxe pentru importurile din Statele Unite

Uniunea Europeana UE) a introdus de vineri taxe pentru importurile din Statele Unite, o contramasura fata de taxele impuse de presedintele Donald Trump, noteaza ziare. com.

Romania are cele mai mici preturi la alimente din Uniunea Europeana

Preturile la bunurile si serviciile de consum variau semnificativ in Uniunea Europeana UE), in anul 2017, in conditiile in care in Danemarca si Luxemburg preturile se situau la 142%, respectiv 127% fata de.

Autostrada Campia Turzii - Targu Mures, finantata de Uniunea Europeana. Suma alocata este de de 246 milioane de euro

Comisia Europeana a aprobat, marti, finantarea proiectului referitor la Autostrada Campia Turzii - Targu Mures, a anuntat comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, potrivit Agerpres .

Comisia Europeana sanctioneaza derapajele din justitie si urmareste cu ingrijorare evenimentele

Comisia Europeana urmareste cu ingrijorare evenimentele din Justitie, a tinut sa precizeze pentru G4Media. ro Christian Wigand, purtator de cuvant al institutiei pe domeniul stat de drept si justitie, ca urmare a unei intrebari.

Fotografia virala din SUA a fetitei care plange: Agentul de politie de frontiera implicat declara ca sunt mai multe de spus despre poveste (FOTO)

Imaginea unei fetite de doi ani plangand in timp ce ea si mama ei sunt retinute in Texas au atras atentia intregii lumi si a ajuns sa simbolizeze dezbaterea intensa despre separarea copiilor de parinti din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )