Libnet.ro
UNICEF

01:05

O Universitate din Romania vrea sa construiasca cel mai mare centru de cercetare in Inteligenta Artificiala din Europa de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O Universitate din Romania vrea sa construiasca cel mai mare centru de cercetare in Inteligenta Artificiala din Europa de Est

La Cluj se doreste dezvoltarea unui Institut de Cercetare in Inteligenta Artificiala. Acesta ar urma sa inglobeze sapte mari centre de cercetare, fiecare cu mai multe laboratoare si sute de specialisti din diverse domenii. continuă pe Ziarul Bursa

Investitie in astronomie: Barladul detine cel mai mare telescop destinat publicului, pentru observatii solare din Romania

Sectia de Astronomie din cadrul Muzeului Vasile Parvan Barlad va inaugura pe 21 iunie 2020, cel mai mare telescop destinat publicului, pentru observatii solare din Romania.

China, cel mai mare numar de infectari din luna aprilie: 11 cartiere in carantina

China inregistreaza noi cazuri de infectare cu Covid, dupa cum au anuntat autoritatile de la Beijing, precizand ca acesta este cel mai mare numar de infectari zilnice din 13 aprilie.

Grindina si vijeliile au facut prapad in cel mai mare bazin legumicol din Moldova. Pagubele sunt foarte mari

Vremea capricioasa din ultima perioada, cu ploi violente, vijelii cu aspect de tornada si grindina a provocat pagube considerabile legumicultorilor din Matca, judetul Galati, cel mai important centru de productie legumicola din Moldova.

Masura prin care scolile din Romania ar putea deveni mai sigure: care-s sansele ca planul sa se aplice

Violenta in scolile din Romania, indiferent de tipul ei, e des intalnita, iar autoritatile au tot cautat solutii pentru a-i proteja pe cei mici. Planul suna bine pe hartie, dar cu.

Cine au fost Finlandezii Zburatori in sport? Povestea lui Paavo Nurmi, cel mai mare dintre toti

Finlandezul Zburator este o porecla care, de-a lungul anilor, s-a regasit de mult ori in sportul mondial. Poate ca in acest moment gandul va zboara catre campionii din Formula 1 - Keke Rosberg sau Mika Hakkinen, ori catre pilotii de raliuri Timo Makinen, Marcus Gronholm sau Mikko Hirvonen, ori catre foarte longevivul saritor cu schiurile Janne Ahonen.

Coronavirus in Romania: Numarul de cazuri a ajuns la 21.679, dupa cel mai mare bilant zilnic de dupa 9 mai Au fost raportate 14 noi decese

Numarul cazurilor de coronavirus din Romania a urcat, sambata, la 21. 679, dupa ce Grupul de Comunicare strategica a anuntat 275 de noi infectii. Ultima oara cand a fost raportat un numar de cazuri mai mare a fost pe 9 mai 320). De asemenea, este a treia zi consecutiva cu peste 200 de cazuri, dupa o perioada de o saptamana sub acest prag.

Tesla, cel mai valoros producator auto din lume. Cotatia sa, mai mare decat GM, Ford si FCA combinate

Tesla este, in prezent, cel mai valoros producator auto din lume, depasind Toyota, Volkswagen Group, Honda sau Ford. Pretul actiunilor sale a trecut de 1. 000 de dolari pe actiune. Cotatia Tesla, mai.

Decizie istorica. Suprafata Romaniei, mai mare cu 9.700 de kilometri patrati. Cum a fost posibil

Suprafata Romaniei s-a marit pe data de 3 februrie 2009. Ce arata datele actualizate de catre Agentia National de Cadastru si Publicitate Imobiliara si care sunt premierele pe care romanii ar trebui sa le sarbatoreasca an de an la data specificata? Romania si-a marit suprafata cu 9. 700 de kilometri patrati Suprafata Romaniei a crescut pana .

Banca Transilvania a facut asta in plina pandemie: cum isi confirma pozitia de cea mai mare banca

Banca Transilvania isi confirma pozitia de cea mai mare banca din Romania. Si tocmai ce a anuntat ca a facut asta in plina pandemie. Banca Transilvania cauta sa-si confirme pozitia.

PSD: Iohannis si PNL le saboteaza copiilor cel mai important examen al vietii prin decizii aberante!

Partidul Social Democrat vine cu un atac dur la adresa liberalilor. Social-democratii spun ca Iohannis si PNL le saboteaza copiilor cel mai important examen al vietii prin decizii aberante.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )