Libnet.ro
UNICEF

20:30

Universitatea de Arte din Bucuresti sarbatoreste 150 de ani de la infiintare

Adevărul Adevărul,
Universitatea de Arte din Bucuresti sarbatoreste 150 de ani de la infiintare

In urma cu un secol si jumatate, in Romania se fonda Scoala Nationala de Arte Frumoase si educa, de atunci si pana in prezent, personalitati precum Stefan Luchian, Constantin Brancusi sau Victor Brauner. Anul acesta, UNArte implineste 150 de ani de cand a fost infiintata si marcheaza momentul prin seria de evenimente 150 de ani de arta romaneasca. continuă pe Adevărul

Un copac a cazut peste un om, pe Soseaua Kiseleff din Bucuresti

Un adolescent de 15 ani a fost ranit, duminica dimineata, de un copac care a cazut peste el pe Soseaua Kiseleff din Capitala, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

Peste 400 de persoane din Bucuresti si Ilfov au chemat salvarea in noaptea de Inviere

Peste 400 de persoane din Capitala si judetul Ilfov au avut nevoie de ingrijiri medicale in noaptea de Inviere, 67 dintre ei avand probleme digestive, a declarat pentru Mediafax managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI), Alis Grasu.

Peste 400 de persoane din Bucuresti si Ilfov au chemat salvarea in noaptea de inviere

Si in acest an bucurestenii au facut excese dupa ce s-au infruptat din preparatele traditionale la masa de Paste. La serviciul de ambulanta Bucuresti peste 400 de pesoane au cerut ajutor, informeaza.

Audrey Hepburn, desemnata mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn a fost desemnata mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani. Ea este urmata in acest top de Printesa Diana si de Grace Kelly. Imaginea lui Audrey Hepburn a fost folosita in multe campanii.

Actrita Audrey Hepburn, prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn a fost aleasa drept cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani, potrivit unui sondaj facut in Marea Britanie, pe pozitia secunda clasandu-se printesa Diana, urmata de actrita Grace.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )