Libnet.ro
UNICEF

11:45

Audrey Hepburn, desemnata mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Antena3 Antena3,
Audrey Hepburn, desemnata mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn a fost desemnata mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani. Ea este urmata in acest top de Printesa Diana si de Grace Kelly. Imaginea lui Audrey Hepburn a fost folosita in multe campanii. continuă pe Antena3

Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita britanica Audrey Hepburn a ocupat prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani, urmata de printesa Diana si actrita americana Grace Kelly.

Actrita Audrey Hepburn, prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn a fost aleasa drept cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani, potrivit unui sondaj facut in Marea Britanie, pe pozitia secunda clasandu-se printesa Diana, urmata de actrita Grace.

Brunetele conduc clasamentul! Care sunt cele mai frumoase femei din ultimii 50 de ani!

Au fost desemnate, prin sondaj, cele mai frumoase 50 de femei din lume. Surprinzator, 33 sunt brunete si doar 16 blonde si una singura roscata.

FOTO Brunetele, de doua ori mai dorite decat blondele

Desi se spune ca blondele sunt mai distractive, brunetele sunt de doua ori mai frumoase, arata un nou sondaj. Actrita Audrey Hepburn ocupa locul fruntas, fiind declarata cea mai dorita femeie din ultimii 50 de ani.

Se deschide cel mai scump restaurant din lume! O masa costa 1.500 de euro de persoana!

Luna viitoare, mai exact pe data de 18 mai, urmeaza a se inaugura, in Ibiza, Hard Rock Hotel, un hotel exclusivist unde luxul este la el acasa. Mai presus de asta, oaspetilor cu dare de mana li se promite o experienta culinara unica, in cadrul restaurantului Sublimotion, sub directa indrumare a celui mai faimos chef din Spania, Paco Roncero. Pretul unei mese la acest restaurant se ridica la aproximativ 1. 500 de euro de persoana!.

Bilantul celui mai grav naufragiu din Coreea de Sud: Peste 100 de morti si 200 de disparuti

Bilantul celui mai grav naufragiu din Coreea de Sud a trecut de 100 de morti. Acesta este numarul corpurilor neinsufletite recuperate, dar numarul victimelor accidentului de feribot de miercurea trecuta este, cu.

ARABII vor sa intre in ISTORIE. Se apuca de constructia celei mai inalte cladiri din lume, care va avea 1 KILOMETRU lungime

Constructia la cea mai inalta cladire din lume, un zgarie-nor proiectat sa aiba un kilometru, va incepe saptamana viitoare in orasul Jeddah din Arabia Saudita. Cladirea, care va necesita peste 500. 000 de .

DURERE fara margini in Coreea de Sud. 60 de morti in urma celui mai grav naufragiu din istoria tarii. 200 de persoane, inca date DISPARUTE

Coreea de Sud este in doliu! Bilantul celui mai grav naufragiu din istoria acestei tari a ajuns la peste 60 de morti. Doua sute de oameni, ce se aflau la bordul feribotului, sunt disparuti si la aceasta.

Turistii fug de cea mai ieftina asigurare din Romania

Doar o mica parte dintre persoanele care isi cumpara bilet de avion din Romania opteaza si pentru o asigurare de calatorie, in ciuda faptului ca acest produs, care acopera riscuri importante, costa doar cativa euro.

Mai multe gospodarii din Prahova, inundate. Pompierii intervin pentru scoaterea apei

Mai multe gospodarii, beciuri si subsoluri din localitati ale judetului Prahova au fost inundate in ultimele 24 de ore, iar pompierii intervin pentru scoaterea apei din zonele afectate, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )