Libnet.ro
UNICEF

01:05

Universitatea Craiova, invinsa de Hermannstadt, dupa ce a condus cu 1-0

Adevărul Adevărul,
Universitatea Craiova, invinsa de Hermannstadt, dupa ce a condus cu 1-0

Formatia Universitatea Craiova a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Hermannstadt, intr-un meci din etapa a patra a Ligii I, in care a condus cu 1-0. Pentru craioveni este primul esec din acest sezon, iar pentru sibieni este prima victorie. Oltenii aveau trei victorii, iar Hermannstadt trei infrangeri. continuă pe Adevărul

Liga 1: Universitatea Craiova invinsa de Hermannstadt, scor 2-1, dupa ce a condus cu 1-0

Formatia Universitatea Craiova a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Hermannstadt, intr-un meci din etapa a patra a Ligii I, in care a condus cu 1-0. Pentru craioveni este primul esec din acest sezon, iar pentru sibieni este prima victorie. Oltenii aveau trei victorii, iar Hermannstadt trei infrangeri.

Asa am trait Universitatea Craiova - Honved Budapesta. Un meci haotic decis la 11 metri

De la 19:15 am transmis live text in aceasta pagina returul dintre Universitatea Craiova si Honved Budapesta, meci din turul 2 preliminar al Europa League. In tur a fost 0-0 dupa un meci dominat autoritar de olteni.

Hermannstadt produce surpriza si o invinge pe Universitatea Craiova

Echipa Hermannstadt a obtinut, duminica, prima victorie din acest sezon de Liga 1, dupa 2-1 pe teren propriu, in exil la Targu Mures, in fata Universitatii Craiova, echipa care venea dupa trei victorii la rand in campionat.

Ce risca Universitatea Craiova dupa incidentele grave din meciul cu Honved. Scenariu apocaliptic pentru olteni

Partida a fost intrerupta aproximativ 30 de minute dupa ce arbitrul Arnold Hunter a fost lovit in cap de un obiect aruncat de suporterii craioveni, in timp ce o petarda a explodat la mica distanta de el.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )