Libnet.ro
UNICEF

05:15

Universitatea din Bucuresti intra in greva japoneza, in semn de protest fata de deciziile Ministerului Educatiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Universitatea din Bucuresti intra in greva japoneza, in semn de protest fata de deciziile Ministerului Educatiei

Studentii si profesorii facultatilor din cadrul Universitatii din Bucuresti au intrat de azi in greva japoneza in semn de protest fata de decizia Ministerului Educatiei Nationale de a reduce numarul locurilor bugetate in universitatile din Consortiul. continuă pe Wall-Street Ro

Universitatea Bucuresti intra n greva japoneza ca urmare a reducerii numarului de locuri bugetate si cere Ministerului Educatiei sa revina la cifra de scolarizare aferenta anului universitar anterior

Senatul Universitatii din Bucuresti solicita Ministerului Educatiei Nationale anularea imediata a repartizarii locurilor bugetate pentru anul universitar 2018-2019 si revenirea la cifra de scolarizare aferenta anului universitar anterior, pana la elaborarea si implementarea unor criterii juste si transparente. De asemenea, Universitatea a anuntat ca va intra de joi in greva japoneza.

Studentii de la cea mai mare universitate din tara intra in greva japoneza: Atitudinea ministrului Educatiei fata de universitatile de top inspira neincredere

Studentii de la cea mai mare universitate din tara, UBB, au anuntat ca intra de maine, 18 aprilie, intra in greva japoneza. Ei isi justifica gestul prin atitudinea pe care a afisat-o ministrul Educatiei fata de universitatile de top in cadrul ultimei conferinte de presa.

Studentii si profesorii Universitatii din Bucuresti vor intra in greva japoneza

Studentii si profesorii facultatilor din cadrul Universitatii din Bucuresti vor intra de maine in greva japoneza, in semn de protest fata de decizia Ministerului Educatiei Nationale de a reduce numarul locurilor bugetate in universitatile din Consortiul Universitaria, informeaza News. ro.

Greva japoneza in marile centre universitare. Elevii cer reanalizarea locurilor

Studentii de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucuresti si de la Universitatea de Vest din Timisoara au intrat in greva japoneza, in.

Patru universitati au intrat in greva japoneza dupa reducerea de locuri bugetate. Elevii cer reanalizarea locurilor

Studentii de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucuresti si de la Universitatea de Vest din Timisoara au intrat in greva japoneza, in.

Cluj: Studentii de la Universitatea Babes-Bolyai au intrat in greva japoneza

Stundetii de la Universitatea Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca au intrat in greva japoneza fata de de reducerea numarului locurilor bugetate acordate universitatii de Ministerul Educatiei Nationale MEN) pe.

Universitatea Bucuresti intra de joi in greva japoneza

Senatul Universitatii din Bucuresti, reunit pe 18 aprilie 2018, a votat, in unanimitate, o declaratie de pozitie referitoare la decizia Ministerului Educatiei Nationale privind alocarea cifrei de scolarizare pentru anul universitar 2018-2019. Reprezentantii universitatii solicita anularea acesteia si, totodata, au anuntat ca de joi vor intra in greva japoneza.

Universitatea Bucuresti intra de joi in greva japoneza

Senatul Universitatii din Bucuresti, reunit pe 18 aprilie 2018, a votat, in unanimitate, o declaratie de pozitie referitoare la decizia Ministerului Educatiei Nationale privind alocarea cifrei de scolarizare.

Patru universitati, n greva japoneza dupa reducerea de locuri bugetate: si studentii de la Iasi si Cluj cer reanalizarea locurilor

Studentii Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi au anuntat ca au intrat in greva japoneza, timp de doua zile, si ii cer Ministerului Educatiei sa analizeze din nou distribuirea locurilor bugetate pentru anul universitar 2018-2019. Anterior, aceeasi forma de protest a fost anuntata de studentii Universitatii de Vest din Timisoara, de conducerea Universitatii din Bucuresti si de studentii de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

FOTO Studentii de la cea mai mare universitate din tara au trecut la proteste. Motivul care i-a determinat sa intre in greva japoneza

Studentii Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca UBB) au intrat in greva japoneza, miercuri, 18 aprilie. Tinerii s-au adunat in fata sediului universitatii, exprimandu-si nemultumirile.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )