Libnet.ro
UNICEF

15:15

Universitatea din Romania cel mai bine pozitionata intr-un recent clasament mondial

Adevărul Adevărul,
Universitatea din Romania cel mai bine pozitionata intr-un recent clasament mondial

Potrivit ultimului clasament mondial al universitatilor dat publicitatii, o universitate din Romania figureaza pe locul 802. Topul cuprinde circa 18. 000 de institutii de invatamant superior de pe glob. continuă pe Adevărul

Universitatea din Romania cea mai bine pozitionata intr-un recent clasament mondial

Potrivit ultimului clasament mondial al universitatilor dat publicitatii, o universitate din Romania figureaza pe locul 802. Topul cuprinde circa 18. 000 de institutii de invatamant superior de pe glob.

Eleste cel mai batran barbat din lume. Decizia radicalape care a luat-o la 114 ani - VIDEO

Fredie Blom e originar din Africa de Sud si urmeaza sa fie numit de catre cei de la Cartea Recordurilor cel mai batran om din lume. Pe data de 8 mai, Fredie a implinit varsta impresionanta de 114 ani si.

Compania aeriana care lanseaza cel mai lung zbor din lume

O companie aeriana e pregatita sa lanseze cel mai lung zbor din lume, unde vei avea timp suficient sa te plictisesti de cateva ori. Sunt o multime de zboruri in care poti sa dormi de cateva ori si sa mai ai timp si sa contempli asupra deciziei care te-a facut sa alegi o asemenea ruta.

Un vaccin ar putea ajuta la prelungirea vietii persoanelor care se confrunta cu glioblastoma, cel mai agresiv tip de cancer cerebral

Un vaccin ar putea ajuta la prelungirea vietii persoanelor care se confrunta cu glioblastoma, cel mai agresiv tip de cancer, sugereaza rezultatele preliminare ale unui studiu, relateazaBBC.

Cristina Mihaela Dorobantu a fost ceruta in casatorie in cel mai neobisnuit loc

Cristina Mihaela Dorobantu, prezentatoarea rubricii Secrete intre fete de la Teo Show, Kanal D, a avut parte de cea mai inedita cerere in casatorie. Totul s-a intamplat in garajul casei in care ea si logodnicul sau locuiesc.

Roman Abramovici, patronul clubului Chelsea, a ajuns cel mai bogat ISRAELIAN

Roman Abramovici a devenit cel mai bogat israelian! Magnatul rus si patronul clubului de fotbal Chelsea Londra a sosit luni in Israel si a obtinut cetatenia israeliana, El a aterizat la bordul.

Cea mai mare banca din Romania a facut ANUNTUL. Toti clientii vor fi afectati. Ce se va intampla cu cardurile

Anunt important facut de cea mai mare banca din Romania. Clientii BCR nu vor putea face tranzactii la ATM-uri, POS-uri si online, iar cardurile emise de banca nu vor putea fi utilizate, de duminica seara,.

Veste SOC pentru soferii celor trei milioane de masini DIESEL din Romania: Nu vor mai avea voie sa circule din data de...

Proprietarii masinilor care merg cu motorina au serioase motive de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu.

Analiza pietei sistemelor de ventilatie din Romania

Piata sistemelor de ventilatie din Romania este estimata la aproximativ 51 milioane de euro in 2016, dupa o crestere semnificativa in 2015 peste 36% fata de anul anterior) si 2016 +15. 4%), potrivit unui studiu realizat la finalul anului trecut de.

Studenta care reprezinta Romania la cel mai prestigios eveniment arhitectural din lumeLa Biennale di Venezia

Irina Petra Gudana 25 de ani) este studenta in anul VI la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti si unul dintre cei mai talentati tineri arhitecti din Romania. in acest an, reprezinta Romania la cea de-a 16-a editie a Expozitiei Internationale de Arhitectura, cu proiectul Mnemonics, care vorbeste despre spatiile copilariei noastre si despre importanta spatiului public in viata oraselor romanesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )