Libnet.ro
UNICEF

05:45

Universitatile din Romania, probleme mari cu numarul scazut al studentilor inscrisi

B1 B1,
Universitatile din Romania, probleme mari cu numarul scazut al studentilor inscrisi

Universitatile din Romania se confrunta cu probleme tot mai mari in ceea ce priveste numarul studentilor inscrisi in fiecare an. Din pacate, numarul acestora este destul de scazut, ori. continuă pe B1

Majorarile de salarii nu rezolva criza de medici din Romania. Probleme mari pe sectia de oncologie de la Spitalul Judetean Arges

Spitalul Judetean Arges a decis sa suspende temporar internarile in sectia de oncologie din cauza crize de personal Astfel, bolnavii de cancer din acest judet sunt acum indrumuti pe alte sectii de.

Care sunt cei mai mari angajatori din Romania? In ce orase sunt cele mai multe joburi disponibile?

Angajatorii din Romania au scos la concurs peste 220. 000 de persoane in primele sase luni din 2017, cu peste 35% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2016, se arata intr-un studiu eJobs. Cele mai multe joburi disponibile au fost in vanzari,.

webPR: Obligatia de plata clawback, aplicata in mod discriminator fabricilor de medicamente din Romania, s-a dublat in ultimii 2 ani

Obligatia de plata clawback, aplicata in mod discriminator fabricilor de medicamente din Romania, s-a dublat in ultimii 2 ani, periclitand accesul pacientilor la medicamentele manufacturate in tara si viitorul unei ramuri economice cu valoare adaugata care trebuie sa devina de importanta strategica pentru Romania.

Cel mai mare spectacol aeronautic din Romania - Bucharest International Air Show, sambata la Baneasa. Vezi programul

Bucharest International Air Show, cel mai mare spectacol aeronautic din Romania, va avea loc sambata la Romaero, pe aeroportul Baneasa. Spectacolul va cuprinde circa 100 de aeronave civile si militare, in evolutii aeriene si expuse publicului, dar si peste 250 de piloti si parasutisti. Printre aeronavele care vor oferi reprezentatii se numara F16-uri romanesti, poloneze si turcesi, F15 americane, Gripen-uri unguresti, dar si un MiG 29 din Polonia, dar si avioanele speciale ale formatiei Flying Bulls. Intrarea este gratuita. Vezi in articol programul evenimentului.

Cinci manastiri din Romania pe care merita sa le vizitezi in concediul acesta

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru concediul din aceasta vara, iti propunem cateva destinatii inedite: 5 manastiri din Romania. Manastirea Cozia - Hram:Sfanta Treime Sfanta Manastire Cozia este situata in.

Ford Romania anunta cresterea numarul de angajari pentru producerea noului model EcoSport. Productia de B-Max va fi oprita

Ford Romania a anuntat ca va spori numarul de angajati de la Uzina din Craiova cu aproape 1700 de persoane, cu 700 mai mult decat anuntase initial in primavara. Aceaste angajari vin odata.

Conducta de gaze venita din Romania nu va traversa Ungaria. Operatorul maghiar sugereaza ca gazoductul sa treaca prin alte tari

Conducta de gaze BRUA nu va mai traversa intregul teritoriu al Ungariei, a anuntat operatorul sistemului de gaze din aceasta tara, FGSZ.

Depeche Mode, despre fanii din Romania: Foarte infocati, dar respectuosi - VIDEO

Muzicianul Peter Gordeno, care a insotit trupa Depeche Mode la concertul din Cluj-Napoca, duminica seara, a spus despre fanii romani ca sunt minunati, foarte infocati, dar respectuosi, acestia.

Vicepresedinte PSD Iasi: Catalin Ivan, exclus din PSD, nu urmareste decat compromiterea si distrugerea celui mai puternic partid din Romania

Vicepresedintele PSD Iasi Ovidiu Laicu sustine ca europarlamentarul Catalin Ivan nu are nicio legitimitate sa vorbeasca despre o noua constructie in PSD, pentru ca a fost exclus din partid si nu urmareste decat compromiterea si distrugerea celui mai puternic partid din Romania, relateaza News. ro. Laicu cere conducerii PSD Iasi sa clarifice odata pentru totdeauna faptul ca Ivan nu mai este membru al formatiunii.

Motivul pentru care o comuna din Romania n-are cimitir, iar mortii sunt ingropati in gradina

Ceru Bacainti este comuna din judetul Alba care are cei mai putini locuitori, circa 260, iar jumatate dintre ei sunt trecuti de 60 de ani. Asa se face ca preotul Remus Stoica, care slujeste la biserica din.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )