Libnet.ro
UNICEF

12:00

Untold si Neversea 2021. Cand au loc si in ce conditii!

ADPM ADPM,
Untold si Neversea 2021. Cand au loc si in ce conditii!

Daca anul acesta au fost anulate in contextul restrictiilor menite sa stopeze raspandirea pandemiei, iata cand si in ce conditii vor avea loc festivalurile Untold si Neversea in 2021! . continuă pe ADPM

NEVERSEA 2021 va avea loc intre 8-11 iulie

A patra editie a festivalului Neversea va avea loc in perioada 8-11 iulie 2021, conform unui comunicat trimis redactiei.

Cand are loc Neversea 2021. E oficial, anuntul de ultim moment

Noi detalii despre festivalul care e asteptat ca painea calda de romani si nu numai. Organizatorii Neversea au facut marele anunt. Cand va avea loc? Data declarata de primarul Constantei nu coincide cu cea a organizatorilor. Cand va avea loc Neversea 2021? Festivalul Neversea se va desfasura in anul 2021 intre 8 si 11 iulie, .

Fanii au stabilit data desfasurarii Festivalului NEVERSEA 2021

Chiar daca la aceasta ora lumea se confrunta cu pandemia de COVID-19, organizatorii marilor festivaluri de muzica isu fac planuri pentru anul viitor. Astfel, fanii au stabilit data cand se va desfasura NEVERSEA 2021 pe plaja din Constanta.

Festivalul Neversea, editia 2021, va avea loc in iulie! Data a fost aleasa de fanii din intreaga lume

Primaria Constanta a anuntat marti perioada in care va avea loc Festivalul Neversea 2021. Dupa ce editia de anul acesta a fost anulata din cauza pandemiei COVID-19, pentru anul viitor organizatorii i-au lasat pe fani sa aleaga data festivalului. Astfel, acesta va avea loc intre 8 si 11 iulie.

Vacanta de iarna 2020-2021. Cand intra elevii din Romania in vacanta de Craciun

Anul scolar 2020-2021 este unul atipic, datorita situatiei in care se afla Romania in acest moment. Cu toate astea, orele de curs s-au tinut in online, cu toate criticile venite din partea societatii civile. Vacanta de iarna, asa cum a fost stabilita de Ministerul Educatiei, este pe cale sa inceapa. Elevii vor avea parte de .

Lucian Romascanu, despre posibilul premier PSD: Locul unu pe lista este Marcel Ciolacu Credem ca PSD va ramane pe primul loc, chiar daca mai sunt voturile din Diaspora

Senatorul PSD, Lucian Romasscanu a oferit o serie de declaratii in cursul serii de duminica, la sediul PSD Buzau. Senatorul este de parere ca Partidul Social Democrat va ramane pe primul loc, iar una dintre.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )