Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unui copil palestinian de 12 ani, ranit de gloante, i-a fost amputat un picior

Hotnews Hotnews,
 Unui copil palestinian de 12 ani, ranit de gloante, i-a fost amputat un picior

Unui copil palestinian de 12 ani, a carui imagine a fost intens distribuita pe retelele sociale, i-a fost amputat un picior, dupa ce a fost ranit de gloante trase de soldati israelieni in cadrul amplei miscari de contestare din Fatia Gaza, anunta AFP. continuă pe Hotnews

Unui copil palestinian de 12 ani, a carui imagine a fost intens distribuita pe retelele sociale, i-a fost amputat un picior

Unui copil palestinian de 12 ani, a carui imagine a fost intens distribuita pe retelele sociale, i-a fost amputat un picior, dupa ce a fost ranit de gloante trase de soldati israelieni in cadrul amplei miscari de contestare din Fatia Gaza, anunta AFP.

Dupa o cearta cu parintii, un copil de 12 ani a plecat singur in vacanta in Bali: A fost grozav

Un baiat de 12 ani din Sydney, Australia, a plecat singur in vacanta in Bali, dupa o cearta cu parintii. Copilul a pacalit-o pe bunica sa ii dea pasaportul, apoi a luat avionul pana in Bali, sa.

Cine este barbatul care l-a injunghiat pe fostul partener de viata al sotiei sale sub ochii unui copil de 9 ani. Atacul brutal, generat de o plangere pentru violenta

Un barbat de 29 de ani din Bistrita l-a injunghiat pe fostul partener de viata al sotiei sale, dupa un conflict izbucnit din cauza unui copil de 9 ani. Agresorul este un fost agent de paza, dat afara dupa ce ar fi asistat fara sa intervina la un conflict intre un coleg de-al sau si doi indivizi care aveau arme albe asupra lor.

(P) Cresterea si ingrijirea unui copil la rang de viata moderna dotarile parintilor ghidat de Baby Trend

In contextul actual, cresterea si ingrijirea unui copil depinde de folosirea unor dispozitive sau a unor produse fara de care misiunea este cu mult mai ingreunata. Orice parinte isi cauta calea mai facila de.

Doi ingeri care ridica sufletul unui copil, filmati de un preot - VIDEO

Preotul rus Igor Shvedov filma cu telefonul mobil in mod cu totul si cu totul accidental casa in care tocmai savarsise prima slujba de inmormantare a unui copil. Surpriza de proportii a aparut in momentul .

Cum s-a transformat Meghan Markle in ultimii 12 ani

De mai bine de jumatate de an, de cand s-a aflat ca va fi sotia printului Harry, stilul lui Meghan Markle a fost probabil unul dintre cele mai populare subiecte de presa. Daca vestimentatia ei a fost indelung analizata, astazi ne concentram pe evolutia coafurilor ei.

Singur in Bali. Un pusti de 12 ani a furat banii parintilor si a fugit in vacanta: A fost grozav. imi doream mult sa plec intr-o aventura

Un baiat de 12 ani din Sydney, Australia, a furat cardul de credit al parintilor, si-a pacalit bunica sa ii dea pasaportul, si a plecat intr-o vacanta in Bali, dupa o ceara cu familia.

La 12 ani, i-a furat cardul de credit al mamei sale. Ce a urmat pare desprins dintr-un film

Un baiat de 12 ani i-a furat cardul de credit al mamei sale, iar ce a urmat este de-a dreptul incredibil. Pustiul a cumparat un bilet de avion spre Bali si a petrecut patru zile in lux, intr-un hotel de patru.

VIDEO Papa Francisc, raspuns emotionant dat unui copil orfan: Tatal tau e in Rai acum, cu Dumnezeu

Papa Francisc a sters lacrimile de pe chipul unui baietel si ne-a dat tuturor o lectie de curaj. A reusit sa resadeasca mugurii credintei in sufletul lui Emanuel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )