Libnet.ro
UNICEF

06:15

La 12 ani, i-a furat cardul de credit al mamei sale. Ce a urmat pare desprins dintr-un film

Antena3 Antena3,
La 12 ani, i-a furat cardul de credit al mamei sale. Ce a urmat pare desprins dintr-un film

Un baiat de 12 ani i-a furat cardul de credit al mamei sale, iar ce a urmat este de-a dreptul incredibil. Pustiul a cumparat un bilet de avion spre Bali si a petrecut patru zile in lux, intr-un hotel de patru. continuă pe Antena3

Emotionant! Ce a cerut Anamaria Prodan sa fie scris la mormantul mamei sale! Vei lacrima si tu cand vei citi (FOTO)

Anamaria Prodan s-a ocupat de toate cele necesare inmormantarii mamei sale, Ionela Prodan, in ciuda oboselii acumulate si a durerii. Impresara s-a ocupat de funeralii si de masa de la restaurant, dar si d.

Fiica lui Tom Cruise a implinit 12 ani. Iata cum arata in prezent!

Katie Holmes a sarbatorit cea de-a 12-a aniversare a lui Suri Cruise, postand o fotografie a fiicei sale pe Instagram. Este un gest destul de rar, Katie fiind foarte discreta atunci cand vine vorba despre cea mica.

Un baiat de 12 ani, batut cu bestialitate de un grup de romi. Imaginile socante au ajuns pe internet

Un baiat de 12 ani a fost batut fara mila si injosit de un grup de romi din Calafat. Mai multe imagini cu acesta au ajuns pe internet, iar autoritatile s-au sesizat. Pe numele agresorilor s-a intocmit dosar.

Scene revoltatoare in orasul Calafat. Un copil de 12 ani a fost lovit si injosit de un grup de tigani

Un copil de 12 ani a fost lovit cu bestialitate si injosit de un grup de tigani in orasul Calafat. Imaginile au fost postate pe internet, iar oamenii legii s-au sesizat si au intocmit dosar penal pentru lovire.

VIDEO Scene revoltatoare in orasul Calafat. Un copil de 12 ani a fost lovit si injosit de un grup de romi

Un copil de 12 ani a fost lovit cu bestialitate si injosit de un grup de romi in orasul Calafat. Imaginile au fost postate pe internet, iar oamenii legii s-au sesizat si au intocmit dosar penal pentru lovire.

Cati bani i-a dat Anamaria Prodan unui batran, dupa inmormantarea mamei sale. Barbatul a fost uimit

Ionela Prodan a fost inmormantata in ropote de aplauze. Sute de oameni au condus-o joi, 19 aprilie, pe ultimul drum. Dupa ce s-a incheiat ceremonia de inmormantare, Anamaria s-a indreptat catre masina.

Ce a pus Anamaria Prodan in pachete pentru cei prezenti la inmormantarea mamei sale. Nimeni n-a plecat cu mana goala

Anamaria Prodan s-a asigurat ca toti cei care au venit la inmormantarea Ionelei Prodan sa primeasca fiecare cate un pachetel de pomana dupa ceremonie. inainte de slujba de inmormantare au fost.

Cati bani a cheltuit Anamaria Prodan pentru funeraliile mamei sale

Ionela Prodan va fi inmormantata in Cimitirul Bellu din Bucuresti. intreaga ceremonie dar si amenajarea mormantului ar costa aproape 50. 000 de euro. Locul de veci a fost amenajat din marmura, iar pomana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )